. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Gabika H. (gabrielka23) ID 52930
.
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.7.2008
Naposledy: 30.9.2024 20:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 18
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 16
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

MÚČNIKY, POHÁRE

Resanka



POTREBNÉ PRÍSADY

60 dkg hladkej múky 1 kocka kvasníc 3 PL cukru 1 ČL soli 3,5 dcl mlieka 20 ks sacharinu 1 dcl oleja plnka: nutela do kakaového cesta: 4 PL mlieka, 4 PL kakaa, 5 ks sacharinu

POSTUP PRÍPRAVY

Z polovice mlieka urobíme kvások. Do druhej polovice mlieka dáme rozpustit sacharin a cukor. Toto všetko potom spolu zmiešame. Dostaneme biele cesto,ktoré rozdelime na 2 casti. Jednu nechame bielu a do druhej zapracujeme 4 PL mlieka, 4 PL kakaa a 5 ks sacharinu(rozpusteneho v mlieku). Kazdy bochnik (biely aj hnedy) rozdelime na 4 casti. Získali sme 8 bochníkov. Rozvalkame biely bochník, aj hnedy. Hnedy rozvalkany bochník polozime na biely a rozrežeme ich na 8 castí (ako pizzu). Do kazdeho trojuholnicka dame nutelu a stocime do rozkov. Nechame stat asi 1 hodinu na plechu,nech nakysnu. Potrieme olejom, pečieme pri 250 oC. Po upečení tiež potrieme olejom.

My sme si toto cesto tak oblubili,ze ho pouzívam pri pecení akychkolvek kysnutych kolacov. Tam uz potom nezarabam kakaove cesto,peciem len s bielym.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 17.1.2010, 20:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu