končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kapustový koláč alebo Ked nám vystane kapusta od obeda...POTREBNÉ PRÍSADY Ingrediencie na 2 koláče (tie šulce): 0,5 kg polohrubej múky, polovica masla, 1 vajce, droždie, cca šálka mlieka, štipka soli, cukor do kvásku, vajíčko na potretie Na plnku: dusená kapustička (vlastne hocičo čo máte..tvaroh, orechy..) POSTUP PRÍPRAVY Pripravíme si kvások z droždia, asi PL cukru a vlažného mlieka. Nabobtnaný kvások vlejeme do misky s múkou, maslom, vajíčkom a štipkou soli. Vypracujeme cesto. Dáme do tepla kysnúť na 30 min. Po vykysnutí cesto rozdelíme na polovice a rozgúľame. Rozložíme plnku, stočíme, uložíme na vymastený plech a potrieme valíčkom. Pečieme v predhriatej rúre na 200°C. Asi po 15 min stiahneme teplotu na 180°C a dopečieme. V mojej elektrickej rúre to trvá 30 min cakomprask. Po vybratí ešte položíme na koláčiky utierku a nie sme na ne zvedaví asi 10 minút. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |