
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() NAJLEPŠÍ CHEESCAKEPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g maslové sušienky 110 g rozpusteného masla 600 g smotanového syra Mascarpone 500 g jemného tvarohu 300 g kryštáľoveho cukru 1 vanilkový cukor 6 vajec 400 g kyslej smotany POSTUP PRÍPRAVY Sušienky rozdrvte v mikrotenovej taske pomocou valku, alebo zomelte ,nasypte do misky a polejte rozpustenym maslom. Dajte do tortovej formy a a rukou rovnomerne postlacajte, trosku dajte na okraje. Dajte do chladnicky. Do misky vyklopte tvaroh, mascarpone krystalovy a vanilkovy cukor. Opatrne zamiesajte, pridajte po jednom vajicka a nakoniec kyslu smotanu. Vyslahajte metlickou na jemnu hmotu a nechajte cca 20 minut odpocivat. To preto, aby hmota „ vybublinkovala“, inak by sa pri peceni povrch praskal. Z chladnicky vyberte formu , vylejte naslahanu hmotu a pecte cca 70 minut pri 150 C Ja som dala na dno truby maly kastrolik s vriacou vodou, aby sa kolacik pri peceni nevysusil. Kolac sa musi v strede triast ked ho vyberate. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 67 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 14.3.2015, 12:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Jablkovo - orechový zákusok. Vonia ako Vianoce.POTREBNÉ PRÍSADY 7 - 8 velkych jablk, 2 hrnceky polohrubej muky, 2 hrnceky cukor / ja davam krystal/, 2 cele vajcia, 1 hrncek posekanych orechov, 1/2 hrnceka oleja, 2 male lyzicky sody bicarbony, trosku skorice a kakaa. POSTUP PRÍPRAVY Mozno uz niekde tento zakusok je. Ak ano potom sorry. Ja ho mam velmi rada, pretoze je rychly a skvele chuti. Vsetky suroviny spracujeme, jablka nastruhame aj so supkou. Pecieme na vymastenom a mukou vysypanom plechu stredne rychlo. Teply kolacik potrieme dzemom a polejeme cokoladovou alebo kakaovou polevou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 26.5.2010, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Nebojte sa palaciniekPOTREBNÉ PRÍSADY 3,5 dcl mlieka, 2 dcl vody, 1 dcl oleja, 2 celé vajíčka, 1 polievková lyžica kryštálového cukru , štipka soli,20 dkg hladkej múky špeciál. POSTUP PRÍPRAVY do múky postupne pridávame suroviny aby sa nám neurobili hrudky a poriadne vymiešame metličkou. necháme cca 15 minút odstáť. keď sa nám cesto zdá byť riedke , alebo husté upravíme ho pridaním mlieka alebo múky. pozor na múku rozmiešať v malom množstve mlieka. prvú palacinku upečieme na oleji . pod ďaľšie už olej nedávame.naberáme malou naberačkou, lejeme do stredu a panvicou rýchlo otáčame, aby sa palacinka pekne rozliala.cesto musí byť akurát. tieto placinky sú výborne a niekedy sa mi ich podarí urobiť také tenké, že majú iba jednu stranu./hehe/ keď máte radi sladšie cesto, môžete dať trošku viac cukru, ale ozaj len trošku. p.s. obrazok nie je moj, ale moje palacinky tak vyzeraju :-0 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 21.6.2008, 9:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Neskutočne krásne dobrotyPOTREBNÉ PRÍSADY Pozrite si stranku http://www.bakedecoratecelebrate.com/ ... a nechajte sa inšpirovať. Sú tam nielen recepty ale hlavne návody na rôzne techniky. POSTUP PRÍPRAVY uz len čas a šikovné ruky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 10.5.2007, 11:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
PapučePOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 8 žĺtkov, 1 tuhé maslo /musí byť pravé 250 g /, 30 dkgl hladkej múky speciál PLNKA: 8 bielkov, 30 dgk práškového cukru, 30 dkg mletých orechov POSTUP PRÍPRAVY Cesto spracujeme a robíme guľky veľkosti orecha. Poukladáme ich vedľa seba do mikroténového vrecka /najlepšie aj s nejakým podnosom/ a vložíme do chladničky. / od večera do rána/. Z 8 bielkov a 30 dkg práškového cukru vyšľaháme tuhý sneh, pridáme 30 dkg orechov a zľahka premiešame.Guľky postupne vyberáme z chladničky a rozvaľkáme na pomúčenej doske na ovál. Do stredu dáme s polievkovou lyžicou plnku, cesto preložíme, kraje postláčame palcom a by sme získali pekný tvar ešte dokrojíme pohárom.Poukladáme na vymastený a múkou vysypaný plech, potrieme rožšľahaným vajíčkom a pečieme vo vyhriatej rúre nie veľmi rýchlo. Po upečení obalíme v zmesy práškového a vanilkového cukru. Je to síce trošku pracné ale u nás sa jedia ešte teplé pretože sú tak dobré, že sa to nedá vydržať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |