končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
CokoTorta - najoblubenejsi dezert u nas doma, aj v sirokom okoli ,-)POTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, hnedy cukor, maslo 100g, cokolada na varenie 300g (kupujem v Lidl, s 52% kakaa), PDP, polohruba muka/celozrnna muka, slahacka 100ml POSTUP PRÍPRAVY V kastrole si rozpusti maslo a pridaj 200g cokolady na varenie, rozmiesaj metlickou na jednotnu masu/kasu. Odstav zo sporaku. Do misy rozbi 4 vajicka, pridaj pol salky hnedeho cukru, vymiesaj do peny, pridaj 1KL PDP, miesaj, pridaj coko masu (kastrol odloz bokom, nevadi, ze je od cokolady), premiesaj, ako poslednu pridaj muku, 4-6PL podla velkosti vajec, cesto musi byt redsie, ale nie tekute. Mensiu tortovu formu vytri maslom, posyp cukrom (cudne, co? ale chutne a kolac sa nepripecie ,-) ). Cesto vylej do formy. Pec vo vyhriatej rure na 180 stupnov cca pol hodinu, pripadne kontroluj spajlou/sparadlom. Kazda rura je ina ,-) Ked kolac prejde spajlovou kontrolou, vyber ho z rury. Nechaj chvilu vychladnut, odstat, zatial si priprav polevu. Do kastrola z cokomasy vlej deci slahacky, v nej rozpusti 100g cokolady, miesaj metlickou, slahacka nesmie vriet, nechaj v nej cokoladu iba rozpustit. Hotovy kolac potri polevou a nechaj zachladit, podavaj nakrajany ako tortu s ovocim, zmrzlinou, pudingom, alebo len taky ´holy´ ku kave. Este nikto nepovedal, ze mu nechuti ,-) Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 76 návštěvníkov) KOMENTÁRE (54) posledné: 17.11.2016, 11:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |