
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Tvarohové kockyPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 4 PL práškového cukru, 4 PL polohr.múky, trochu prášku do prečiva. Plnka: 500 g tvarohu, 1 kyslá smotana, 1 smotana na šľahanie, cukor, vanilínový cukor, 1 sáčok želatíny, 200 ml mlieka, jahody alebo iné ovocie POSTUP PRÍPRAVY Cesto: 4 žĺtky vyšľaháme s 4 PL pr. cukru, pridáme múku s PDP a sneh z bielkov. Upečieme na plechu vyloženom papierom na pečenie. V 200 ml mlieka rozmiešame želatínu a necháme napučať. Tvaroh rozšľaháme s cukrom (podľa chutí) a vanilínovým cukrom. Pridáme kyslú smotanu, vyšľahanú šľahačku. Napučanú želatínu zohrejeme a prilejeme k tvarohu. Pridáme jahody. Necháme vychladnúť a zhustnúť. Upečené a vychladené cesto rozrežeme na 2 časti. Na jednu časť vylejeme tvarohovú plnku, prikryjeme druhou časťou cesta a dáme stuhnúť do chladničky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 12.8.2010, 20:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Mandľovo - rumový krémPOTREBNÉ PRÍSADY 1 madlľový puding, 0,5 l mlieka, cukor, 1 smotana na šľahanie, rum, nastrúhaná čokoláda POSTUP PRÍPRAVY Z mlieka, pudinogového prášku a cukru uvaríme puding. Necháme ho vychladnúť. Vyšľaháme smotanu s vanilínovým cukrom. Do vychladnutého pudingu nalejeme rum (podľa chuti/, pridáme šľahačku (nie celé množstvo/ a nakoniec strúhanú čokoládu alebo čokoládové hoblinky. Zvyškom šľahačky zdobíme pohár. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Šľahačková tehlaPOTREBNÉ PRÍSADY 3 balíky keksov Indián, 2 smotany na šľahanie, cukor, vanilínový cukor, káva, voda POSTUP PRÍPRAVY Viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 1.5.2008, 18:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Medový krémeš IIPOTREBNÉ PRÍSADY Podobný recept ako od eriky k. , ale plnka je s pudingom, čo nám chutí viac.300 g hladkej múky, 100 g práškového cukru, 2 vajcia, 1 PL rumu, 1 ML sódy bicarbóny, 1 PL medu, 5 dkg margarínu.Plnka: 1 l mlieka, 2 žĺtky, 2 PL hladkej múky, 2 Zlaté klasy, 2x vanilkový cukor, 15 dkg cukru, 1 maslo, rum podľa chuti, 3 šľahačky v prášku, 380 ml mlieka POSTUP PRÍPRAVY Z prísad na cesto spracujeme cesto, ktoré necháme cez noc v chladničke odležať (ak nemáme čas, tak aspoň 2 hod.). Potom rozdelíme na 2 časti, každú vyvaľkáme a upečieme. V troche mlieka z 1 l vymiešame žĺtky, múku a Zlatý klas. Dolejeme zvyšok mlieka a pridáme vanilkový cukor. Uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Maslo s cukrom vyšľaháme, postupne pridávame puding a šľaháme. Dochutíme rumom. Šľahačky v prášku vyšľaháme s 380 ml mlieka. Na jeden plát cesta navrstvíme plnku, natrieme šľahačku, dáme druhý plát cesta. Necháme stuhnúť v chladničke. Pokrájame a pocukrujeme alebo polejeme čokoládovou polevou (ale mne sa teraz nechcelo, tak som dala len cukor). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 10.3.2012, 22:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Čokoládový dezertPOTREBNÉ PRÍSADY 100 g čokolády, 1 PL masla, 2 vajcia, 2 PL práškového cukru, 1/2 balíčka vanilínového cukru, 250 ml smotany na šľahanie + niečo na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Čokoládu (horkú, mliečnu alebo najlepšie zmiešať 1/2 horkej a 1/2 mliečnej) rozpustíme nad parou spolu s 1 PL masla. Medzitým si vyšľaháme 2 žĺltka s 1 PL cukru a vanilínovým cukrom, sneh z 2 bielkov a šľahačku s 1 PL cukru. Do roztopenej čokolády vmiešame vyšľaháme žĺtka a 2 PL snehu, necháme trocu vychladnúť. Potom vmiešame zostávajúci sneh a 1/2 vyšľahanej šľahačky. Naplníme do pohárov, dáme stuhnúť do chladničky. Po vychladnutí ozdobíme zostávajúcou šľahačkou, sekanými orechymi, čokoládovými hoblinkami a pod. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |