. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Lucia Š. (Lucinka.Šlamiarová) ID 238546
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.3.2012
Naposledy: 6.10.2014 17:42
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

MÚČNIKY, POHÁRE

Domáci čokoládový BROWNIES



POTREBNÉ PRÍSADY

350g čokolády, najlepšie s obsahom 50-60% kakaa 250g masla 3 veľké alebo 4 malé vajíčka 250g kryštálového cukru (môže byť aj hnedý), 1 venilkový cukor (ten dávam všade), 85g hladkej múky 1 lyžička prášku do pečiva,

POSTUP PRÍPRAVY

1. Čokoládu nalámeme na kocky, necháme rozpustiť spolu s maslom nad parou.
2. Vajíčka šľaháme pokým nezblednú a potom pridáme cukor.
3. Rozpustenú čokoládu s maslom a vy šľahané vajíčka spolu premiešame.
4. Nakoniec pridáme múku spolu s práškom do pečiva a vmiešame do hladka.

Trúbu predhrejeme na 160°(elektrickú) alebo 140°(teplovzdušnú). Plech najprv vymastíme a až potom vyložíme papierom na pečenie. Pečieme cca 30-35 min (samozrejme, každá rúra pečie inak). Ak skúšate či je BROWNIES už hotový špáratkom, mali by sa naň prilepiť vlhké omrvinky. Správny BROWNIES nemôže byť vnútri suchý. Po vybratí z trúby položíme plech na mriežku aby rovnomerne chladol. Potom už len nakrájame a môžeme papkať :))

Dobrú chuť ,)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 26.5.2018, 14:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu