končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Domáci čokoládový BROWNIESPOTREBNÉ PRÍSADY 350g čokolády, najlepšie s obsahom 50-60% kakaa 250g masla 3 veľké alebo 4 malé vajíčka 250g kryštálového cukru (môže byť aj hnedý), 1 venilkový cukor (ten dávam všade), 85g hladkej múky 1 lyžička prášku do pečiva, POSTUP PRÍPRAVY 1. Čokoládu nalámeme na kocky, necháme rozpustiť spolu s maslom nad parou. 2. Vajíčka šľaháme pokým nezblednú a potom pridáme cukor. 3. Rozpustenú čokoládu s maslom a vy šľahané vajíčka spolu premiešame. 4. Nakoniec pridáme múku spolu s práškom do pečiva a vmiešame do hladka. Trúbu predhrejeme na 160°(elektrickú) alebo 140°(teplovzdušnú). Plech najprv vymastíme a až potom vyložíme papierom na pečenie. Pečieme cca 30-35 min (samozrejme, každá rúra pečie inak). Ak skúšate či je BROWNIES už hotový špáratkom, mali by sa naň prilepiť vlhké omrvinky. Správny BROWNIES nemôže byť vnútri suchý. Po vybratí z trúby položíme plech na mriežku aby rovnomerne chladol. Potom už len nakrájame a môžeme papkať :)) Dobrú chuť ,) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 26.5.2018, 14:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |