Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
korpus:vajcia 4, cukor kryst. 200gr, muka polohr. 200gr, PDP trocha, voda 4PL vsetko , plnka: zlaty klas 2bal., mlieko 6dcl, cukor prask. 20gr, maslo 100gr, palmarin 100gr, coko na varenie
POSTUP PRÍPRAVY
urobime si korpus: vajcia a cukor vyslahame, pridame vodu, muku s PDP, vsetko vyslahame a dame na dvakrat upiect do formy , druhu cast cesta zafarbime kakaom...pecieme v elekt. rure na 200 st cca 30 min...forma kruh priemer 26cm....potom si upecieme srdce, vsetky suroviny take iste ...po vychladnuti dame na korpusy plnku (puding z klasov vymiesany s maslom, palmarinom, cukrom, coko na varenie)...potrieme aj boky a vrch torty, dame do chladu...potom potiahneme hmotou a ozdobime
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (3) posledné: 30.1.2012, 9:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |