
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Domáci krémeš s parížskym krémomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 lístkové cesto, 3 zlaté klasy, 1 liter vody, 1 vanilkový cukor, kryštaľový cukor, 6 bielok, 5 kelímkových šľahačiek,Holandské kakao, 1 stužovač do šľahačky, čokoládu na strúhanie na ozdobu. POSTUP PRÍPRAVY Domáci krémeš s parížskym krémom . Postup ; Jedno celé lístkové cesto vyvaľkať na celý plech a piecť cca 20 min. Zlatý klas ; 1 liter vody, 3 zlaté klasy, 1 vanilkový cukor, 30dkg kryštálového cukru a uvariť na hustú masu. Zo 6 bielok vyšľahať sneh a do horúcej masy zľahka vmiešať. Vyliať na hotové cesto a nechať vychladnúť. Parížsky krém ; ( vhodné urobiť deň vopred a nechať v chladničke dobre zachladiť ) . Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.12.2009, 0:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |