končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
MUFFINY STRACCIATELLAPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g polohrubej múky, 1 kávová lyžička prášku do pečiva, 1 vajce, 90 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 70 ml oleja, 125 ml mlieka, 1 kávová lyžička postr.citrónovej kôry, 100 g čokoládových hobliniek ktoré si nastrúhame z čokolády na varenie, štipku soli POSTUP PRÍPRAVY ....v obrázkovom postupe...aha tuto dole... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 5.10.2009, 12:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
SAXANA REZYPOTREBNÉ PRÍSADY klasické piškótové cesto, PLNKA: 1 šľahačka(250ml), 2 kyslé smotany alebo 2 biele jogurty, kompótové ovocie podľa chuti-ananás,mandarinky... ŽELÉ: 2 vanilkové pudingy, šťava z kompótu POSTUP PRÍPRAVY -upečieme si klasické piškótové cesto...necháme vychladnúť -PLNKA- šľahačky ušľaháme do tuha, osladíme podľa chuti. Kyslé smotany alebo jogurty pomaly vmiešame do šľahačky a pridáme nakrájané ovocie-zmiešame. Zmes natrieme na vychladenú piškótu. -ŽELÉ- potrebujeme 3/4 L šťavy z kompótu. Ak ho toľko nemáme nevadí dolejeme do 3/4 L vody k tej šťave. Uvaríme v tej šťave 2 vanilkové pudingy. Želé necháme trochu vychladnúť a vylejeme na plnku. Dáme do chladničky vychladiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 10.10.2009, 17:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
TIRAMISU OD LUPKYPOTREBNÉ PRÍSADY 2 x nátierkové maslo MANA alebo napr. CLEVER - Termizovaná nátierka s rastlinným tukom neochutená (200g), 2 x šľahačkovú smotanu napr. LIDL smotana na šľahanie 33% (250ml), 2 x van.cukor, 6 a pol lyžíc práš.cukru, dlhé piškóty, na poliatie piškót zmes kávy a amaretto POSTUP PRÍPRAVY - najprv vyšľaháme šľahačkové smotany s vanil.cukrom a s prášk.cukrom. - k vzniknutej zmesi potom po lyžiciach pridávame nátierkové maslo. - do pripravenej nádoby na dno ukladáme dlhé piškóty pokvapkané zmesou kávy a amaretom (nemusí byť), navrstvíme vyšľahanú zmes a znova pokračujeme piškótami atď.........ukončíme vyšľahanou zmesou, ozdobíme grankom alebo strúhanou čokoládou. Hotové tiramisu odložíme do chladničky stuhnúť. Prajem dobré maškrtenie...... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 5.1.2008, 21:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |