končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Výborný zákusok s hroznom a parížskym krémomPOTREBNÉ PRÍSADY Na parížsky krém: 2 trvanlivé smotany na šľahanie, 1 varová čokoláda, 2 balenia ztužovača smotany Dr. Oetker Smetana Fix Ostatné prísady: zákuskový korpus (kúpený v obchode), hocijaký džem (ja som použila jahodový), hocijaký puding v prášku (ja som uvarila Dr. Oetker vanilkový), hrozno POSTUP PRÍPRAVY Deň dopredu je potrebné uvariť si parížsky krém. Do hrnca nalejeme 2 trvanlivé smotany na šľahanie a nalámeme 1 varovú čokoládu. Čokoládu necháme rozpustiť a celú zmes necháme krátko prejsť varom. Po vychladnutí hrniec poputuje do chladničky, kde sa chladí do druhého dňa. V deň D natrieme korpus zakúsku jahodovým džemom. Uvaríme si puding a navrstvíme ho na džemom potretý korpus. Na vychladnutý puding poukladáme hrozno. Vyberieme z chladničky smotany, prelejeme do umelohmotnej misky, pridáme 2 balíčky Smetana FIX a vyšľaháme dotuha. Navrstvíme na zákusok, podľa ľubovôle dozdobíme a dáme vychladnúť do chladničky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (13) posledné: 17.9.2012, 10:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |