
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
SLADKÉ JEDLÁ |
![]() Lievance plné jabĺkPOTREBNÉ PRÍSADY 2 vajcia...60g cukru...150-180g polohrubej múky...1KL prášku do pečiva...1/4l mlieka...asi 8 menších jabĺk...škoricový cukor POSTUP PRÍPRAVY Našla som v pivnici ešte zopár posledných jabĺk zo zimnej zásoby, ktoré by už nikto dobrovoľne nezjedol. Keďže boli ešte pekné, bolo mi ľúto ich vyhodiť. Preto som skúsila malý experiment - pokrájala som ich a primiešala do našich obľúbených lievancov a je to vééééľká mňamka. 2 bielka vyšľahám na sneh, za stáleho šľahania prihodím 2 žĺtka, pridám cukor (kryštál alebo práškový - je to jedno), múku s prdopečom a mlieko. nakoniec vsypem nakrájané alebo nahrubo postrúhané jablká. Hotové a ešte teplé obalím v škoricovom cukre. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 20.3.2009, 17:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |