
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
SLADKÉ JEDLÁ |
![]() Vyprážané jablkáPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg jabĺk, 3 dl mlieka, 200 g hladkej múky, 2 žĺtky, 3-4 lyžice rumu, štipka soli, sneh, olej, hrubá múka POSTUP PRÍPRAVY CESTO: -hladkú múku, soľ, žĺtky a rum, za stáleho miešania prilievať mlieko a urobiť hladké cesto, nakoniec zľahka zamiešať tuhý sneh - jablká olúpať a pokrájať na kolieska hrubé asi 1 cm - jadrovník vykrojiť - nakrájané jablká obaliť v hrubej múke a potom v ceste - vkladať do horúceho oleja a doružova vypražiť Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 7.11.2008, 12:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |