končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
SLADKÉ JEDLÁ |
DolkyPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g hrubej múky, 1 droždie, 2 žĺtky, 5 dl mlieka, 1 ČL práškový cukor, olej, škoricový cukor, lekvár... POSTUP PRÍPRAVY 1. Droždie si rozdrobíme, a zmiešame s 1 ČL práškového cukru 2. Pridáme žĺtky, múku a teplé mlieko a všetko spolu do hladka vymiešame... 3. Prikryjeme a položíme na teplé miesto a necháme cesto vykysnúť... 4. Vykysnuté cesto potom vkladáme naberačkou na vyhriatu pandvicu a z oboch strán upečieme do zlatožlta. potom ich spájame s lekvárom ( najlepší je kyslejší) a posypeme škoricovým cukrom. Dobrú chuť :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 6.4.2010, 21:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Orechové rezancePOTREBNÉ PRÍSADY Široké rezance, mleté orechy, práškový cukor, soľ, maslo POSTUP PRÍPRAVY V mierne osolenej vode uvaríme rezance, scedíme ich...Vložíme do misy a pridáme maslo a premiešame, potom posypeme orechmi, práškovým cukrom ...a môžme papať, dobrú chuť :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |