
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
SLADKÉ JEDLÁ |
DOBRA BABOVKAPOTREBNÉ PRÍSADY 130 g hladkej muky, 130 g polohrubej muky, 150 g kryštaloveho cukru, 50 g mletých orechov, 50 g sekaných orechov, 100 g sekanej varovej čokolady, 50g hrozienok, 2 vajička, 2PL kakaa, 1 PDP, 1 citron šťava aj kora 250 ml mlieka, 100 ml oleja olej a hruba muka na formu POSTUP PRÍPRAVY Cele vajcia vyslahame s kryštalovym cukrom pridame muku zmiešanu s PDP a s kakaom, pridame orechy, čokoladu, olej, mlieko, hrozienka, koru a šťavu z citronu a všetko spolu dobre premiešame, dame do dobrej vymučenej formy. Dame piecť do predhriatej rury, pečieme pri 200 stupnoch asi 30 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
FANKY PIVOVEPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hladkej muky 1 1/2 dcl čierneho piva 1 1/2 dcl vody 100g rozpusteneho masla 150 g polohrubej muky štipka soli 3 žltky POSTUP PRÍPRAVY Do misy si dame preosiatu muku, pridame pivo, vodu, žltky, maslo. Vypracujeme vareškou cesto, nechame asi 30 minut odpočivať na teplom mieste. potom cesto rozvalkame asi na 1/2 cm hrube a vykrajujeme radielkom stvorce dame ich vyprazať na olej a po vybrati obalujeme v praskovom cukre ktory sme zmiesali s vanilkovym cukrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
JOGURTOVE SISKYPOTREBNÉ PRÍSADY 2 biele jogurty, 1 kysla smotana, 300g hladkej muky, 2 vanilkove cukre, 1 lyžica kryštaloveho cukru, 2 vajcia, 1 prášok do pečiva POSTUP PRÍPRAVY všetko spolu zmiešame, necháme asi hodinu stáť. Potm cesto dávame do horuceho oleja na panvicu. Posypeme práškovým a škoricovym cukrom. Davame džem podla chuti ale najlepši je čučoriedkovy. POZOR šišky sa velmi rýchlo pražia. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |