
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
SLADKÉ JEDLÁ |
Bábovka MargotPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček cukru, 1 čokoláda Margot, 1 prášok do pečiva, 2 vajce 2 lyžice oleja, hrnček šľahačky alebo mlieka. POSTUP PRÍPRAVY Zamiešať a upiecť. Pečie sa cca 25 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 13.2.2013, 15:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
čerešňový chlebíkPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g masla 150 g práškového cukru 35 g pomarančového práškového džúsu štyri vajcia 350 g polohrubej múky 0,1 l mlieka 1/2 vrecúška kypriaceho prášku do pečiva čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY Maslo vymiešame s práškovým cukrom a so žĺtkami. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Do mlieka vsypeme práškový džús a rozmiešame. Do vymiešaného masla pridáme mlieko s džúsom, múku zmiešanú s kypriacim práškom a tuhý sneh z bielkov. Dobre premiešame. Do vymastenej, múkou vysypanej formy dáme polovičnú časť cesta, do ktorej zatlačíme 250 g vykôstkovaných čerešní. Pridáme druhú časť cesta, do ktorej dáme zostávajúcu časť čerešní. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180 °C 60 až 70 minút. Po vychladnutí polejeme čokoládovou polevou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 31.7.2010, 9:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
![]() pudingovy kolac s jahodamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 4 lyžice práškového cukru, 2 lyžice roztopenej Hery, 2 lyžice mlieka, 100 g polohrubej múky, 1/2 prášku do pečiva, štipka soli, jahodový džem, 500 g jahôd, postrúhaná čokoláda Plnka 1: 750 ml mlieka, 2 vanilkové pudingy, 200 g masla, 80 g práškového cukru, 1/2 bal. želatíny Plnka 2: 2 pochúťkové smotany kyslé, 2 biele jogurty, vanilínový cukor, 1/2 bal. želatíny POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka, práškový cukor a Heru vymiešame. Pridáme mlieko, múku, prášok do pečiva, štipku soli a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme v stredne vyhriatej rúre. Upečený múčnik natrieme džemom a necháme vychladnúť. Plnka 1 – V mlieku rozmiešame puding, uvaríme a ešte do teplého pudingu došľaháme maslo, práškový cukor a vopred napučanú želatínu. Na vychladnutý korpus natretý džemom poukladáme jahody a zalejeme teplou pudingovou hmotou a necháme stuhnúť. Plnka 2 – Pochúťkovú smotanu a jogurt vymiešame s vanilkovým cukrom, pridáme v mlieku napučanú želatínu a dobre premiešame. Na stuhnutú pudingovú hmotu opatrne navrstvíme druhú plnku a na záver posypeme postrúhanou čokoládou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 2.8.2010, 10:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |