Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
chlieb, olivový olej, syr (bambino), mozzarela, niva, čerstvá bazalka, bylinková soľ, paradajky
POSTUP PRÍPRAVY
Krajce chleba pokvapkáme olivovým olejom a natrieme bambinom. Ja som dávala len polku trojuholníčka na jeden veľký krajec, aby sa to len vpilo do chleba. Na to poukladáme plátky mozzarely, posolíme jemne bylinkovou soľou a na to poukladáme plátky paradajky. Na paradajky nastrúhame, alebo v ruke nadrobíme nivu. Treba dať pozor, aby toho nebolo veľa, lebo inak to zabije celú chuť. Dáme to zapiecť na 7-10 minút kým chlebík na okrajoch jemne nezhnedne a syr sa roztečie. (Je dobré si to odsledovať, aby to neprihorelo.)\r\nNakoniec na to poukladáme celé alebo posekané lístky čerstvej bazalky. \r\nMňam! rýchla večera, ktorá chutí výborne! :)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (4) posledné: 14.4.2012, 8:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |