. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > PIZZA

marika s. (majika) ID 25798
.
mimibazar.sk/majika
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.10.2007
Naposledy: 7.7.2017 7:55
Aktualizácia: 14.3.2017 20:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 119
RODINNÉ FOTOGRAFIE 23
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 11
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

PIZZA

chrumkave slimačiky



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto"250gr palmarinu, 500gr polohrubej muky, 200gr studeneho mlieka, to je 2dc , a 1lyžičkapdp. SYROVA HMOTA"250gr postruhaneho tvrdeho syra, 250gr masla, 1lyžičkačervenej papriky, a 3lyžičky rasce.

POSTUP PRÍPRAVY

TAK A POSTUP""""""""Cesto nemiesime dlho, len par minut a dame do chladničky. medzi tym si urobime syrovu hmotu.Cesto si rozdelime na 1/2cu.Tak isto aj syrovu hmotu. Vyvalkame na tenko. NA cesto natrieme polovicu syrovej hmoty,zvinieme ,zabalime do potravinovej folie a dame stuhnut na 1/2hodinku do mrazničky. to preto aby sa lepšie krajalo!!!!!Tak isto postupujeme s druhou 1/2cou cesta a syrovej hmoty, len potom môžeme posypat rascou ale nemusime ,iba kto ma rad rascu!!!!!!!!!!tak isto zvinieme do folie ako aj tu prvu!!znova dame chladit, po vychladnuti krajame na 3až 4mm a kladieme na suchy plech . Piect ??? radšej treba stat pri rure!!! lebo už si fakt nepamätam kolko sa to pieklo!!! A teplota , skuste pri160stupnoch .!!!!!!!!!!!!!Tak vam, prajem dobru chut!!!Foto doložim ked to budem piect!!!Ak ma nepredbehnete.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu