
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() Zapekané špenátové cestovinyPOTREBNÉ PRÍSADY cestoviny, slaninka, 2 balíčky mrazeného špenátového pretlaku, 2x Bambino, soľ, čierne korenie, cesnak, kyslá smotana, strúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY Jednoduchý a nenáročný, zato však veľmi vďačný recept pre prípad poloprázdnej chladničky ... tak ako dnes u nás :-) Pravdepodobne tu už nejaký podobný recept je - ak áno, ospravedlňujem sa za duplicitu. Uvaríme a zlejeme cestoviny. Najviac sa mi osvedčili vrtuľky - do nich sa omáčka najlepšie dostane, ale samozrejme ak nemám, robievam aj z penne, motýlikov či mušličiek. Opražíme si slaninku nakrájanú na drobné kúsky. Misu z jenského skla vymažeme a vysypeme do nej cestoviny. Pridáme opraženú slaninku aj s vypečenou masťou (príp. namiesto nej trochou olivového oleja) a premiešame. Predhrejeme si rúru. V hrnci si uvaríme rozmrazený špenát, pridáme 2 Bambina, rozmiešame, podľa chuti pridáme soľ a čierne korenie. Pretlačíme si cesnak (aspoň 3-4 strúčiky, ale ja dávam niekedy aj dvojnásobné množstvo). Ešte trochu povaríme a potom zmes vylejeme do misy na cestoviny. Premiešame, aby sa špenát dostal všade. Vrch potrieme kyslou smotanou a na ňu nastrúhame syr (ementál, gouda, eidam ... čo nájdete v chladničke). Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 13.2.2012, 0:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |