Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 cestoviny, 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave, 1 smotana na šľahanie, 4 strúčiky cesnaku, 1 žĺtok, olej, syr na postrúhanie
POSTUP PRÍPRAVY
Dáme variť cestoviny. Medzitým si otvoríme tuniaka, scedíme z neho šťavu a opečieme ho na panvici na kvapke olivového oleja. Keď začne rozvoniavať po celej kuchyni, tak pridáme prelisovaný cesnak a chvíľu ešte opekáme. Pridáme smotanu zmiešanú so žĺtkom a necháme prevrieť. Odstavíme z ohňa a premiešame s uvarenými cestovinami. Na cestoviny nastrúhame syr a môžme papať. Dobrú chuť :-))))))
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (1) posledné: 18.1.2010, 12:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |