
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
RYŽA A CESTOVINY |
RIZOTOPOTREBNÉ PRÍSADY 2 KURACIE PRSIA, 1 VELKA CIBULA, 350 G RYžE, 300 G SYRU EIDAM, MRAZENA ZELENINA-KUKURICA HRACH, KAPIA, SAMPIONY STERILIZOVANE, BROKOLICA MRAZENA 2-3 RUžICKY,RAJčINOVY PRETLAK, OLEJ KORENIE MLETE, SOL, VEGETA, MLETA čERVENA PAPRIKA, VýVAR ALEBO VODA, POSTUP PRÍPRAVY NA OLEJI SI SPENIME CIBULU, PRIDáME NA MALE KOCKY NAKRAJANE MASO, ORESTUJEME, PRIDAME SOL, KORENIE, VEGETU, PAPRIKU A DUSIME ASI TAK KýM JE MASO SKORO HOTOVé, PRIDáME PRETLAK, VšETKU ZELENINU A PREPLACHNUTU RYZU ZALEJEME VODOU ALEBO VYVAROM, DOBRE PREMIEšAME A NECHáME PREJST VAROM A ODSTAVIME. KED JE RYZA MAKKA TAK DO RIZOTA NASTRUHAME VSETOK SYR A DOBRE PREMIEšAME. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
CESTOVINY A LA TUTTIPOTREBNÉ PRÍSADY cestoviny, 100g šunky, 100 g čerstvé šampiony, 1 cibula, 1 stručik cesnaku, 1 šlahačkova smotana, vegeta, sol, bazalka, 100g syru niva, 1 bambino, hrsť kukurice mrazenej alebo sterilizovanej, hrsť hrachu, lepši je mrazený, trošku sterilizovanej kápie alebo aj čerstvej POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny si uvarime v slanej vode a troške oleja, scedimé. Na oleji si speníme cibulu, cesnak pridáme šampiony ovegetíme pridáme kukuricu, hrach, kapiu a dusíme asi 5 minut potom pridáme nakrájanú šunku a trošku podusíme, pridáme nastruhanu nivu a bambino,premiešame a pridáme smotanu, necháme prejsť varom odstavíme a posypeme bazalkou a zamiešame. Hotovú omášku dáme na cestovinu a dobre premiešame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 8.3.2008, 21:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |