končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
LasagnePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1x balíček Lasagní 500g Hovädzieho letého mäsa alebo mix hovädzie bravčové 2x plechovky lúpaných paradajok v konzerve 1x mrkvu 1/4 zeleru 1 petržlen 1 mala cibulka čerstvú alebo mrazenú bazalku soľ cukor Bešamel 70g másla 70g hl. múky 500 ml plnotučného mlieka 1/2 čajovej lyžičky soli POSTUP PRÍPRAVY Mrkvu, zeler, petržlen si nastrúhame na hrubo na strúhadle. Cibulku si nakrájame na drobno. Do hrnca si dame kvapku oleja pridame cibulku a nastruhanu zeleninku. Podusíme asi 15 minut a pridáme paradajky z kozervy ( ja dávam jednu a 4 čerstvé paradajky). Zmes osolime, mozeme aj trosku osladit podla chuti :). Celu zmes povarime asi 30 minut. Medzi tým si opražíme osolené mäsko na panvičke a pripravíme bešamel. Ja osobne bešamel osolím. Chutí mi viac :) Do uvarenej bolognskej omáčky pridame opražene melté mäsko a nakoniec pridáme bazalku. Odporúčam čerstvú alebo mrazenú. (kúpite v Bille značka Findus) Sušená sa moc nehodí, má inú chuť. Pripravíme si plech na lasagne Lasagne dopredu nepredvárame najprv plech potrieme bešamelom na bešamel poukladame prvú vstrvu lasagni potom bolognskú omáčku Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 7.4.2013, 20:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |