
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
Najskvelejšie bolognské cestovinyPOTREBNÉ PRÍSADY Pre dve osoby: 1 balíček cestivín Penne (najlepšie sú jednej známej značky-dôležité aby sa nezlepili) 1 bolognská omáčka (normálne v sklenenej fľaške) kečup 1 Mleté kuracie prso(najlepšie keď si ich pomeliete sami) olivový olej bazalku soľ,korenie 1 strúčik cesnaku(nemusí vôbec byť) POSTUP PRÍPRAVY tákže: dáme si variť cestovinky a medzitým si predhrejeme na panvici olivový olej,keď bude zohriaty,dáme doň pomleté mäsko a necháme aby zbelelo. osolíme okoreníme. Potom ho ešte vareškou posekáme aby sa nám neskopilo dohromady. Necháme ešte také štyri minútky a potom prilejeme B. omáčku a asi 1dl takého sladšieho redšieho (ak taký máte) kečupu.... ak by sa vám to zdalo príliš husté kľudne pridajte tak 1dl vody... A kto má rád cesnak tak roztlačený jeden strúčik zalejeme cestoviny ... ...a nakoniec do toho natrháme najlepšie čerstvú bazalku Garantujem že je to vynikajúce!!! Keď budem mať fotky pridám ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 9.9.2008, 11:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |