Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
jedna šalátová uhorka, jedna oranžová kápia, 3-4 stredné rajčiny, menšia viazanička jarnej cibuľky (alebo polovica vacsej), konzerva cíceru, 200-250 g zaúdenej šunky v celku, vinný ocot
POSTUP PRÍPRAVY
Šalátovú uhorku ošúpeme a zbavíme jadierok, kápiu očistíme, rajčiny zbavíme tiež semienok a tej mokrej dužiny. Očistenú zeleninu a šunku nakrájame na kocky veľkosti cíceru. Cícer opláchneme. Zmiešame so zeleninou, šunkou a nadrobnúčko pokrájanou jarnou cibuľkou. Dochutíme vinným octom ( na toto množstvo som dala cca. 2-3 PL). Premiešame a hotovo! Môžeme okamžite jesť, ale aj nechať v chladničke odležať.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (7) posledné: 30.4.2011, 9:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |