. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Zuzana M. (anaxamon) ID 18400
.
Oblasť: Pezinok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.7.2007
Naposledy: 17.2.2025 17:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

rychly vrstveny salat



POTREBNÉ PRÍSADY

1/4 hlavkoveho salatu,
2 paradajky,
1/4 salatovej uhorky (cca 10cm),
jednu zelenu alebo bielu papriku,
syr feta alebo tvrdy struhany syr (mnozstvo podla chuti),
kuracie prisicka (mnozstvo podla chuti resp. 150 - 200g),
sol,
cierme mlete korenie,
olivovy olej,

POSTUP PRÍPRAVY

Najlepsie na pripravu tohoto salatiku je velky klubovy resp. pizza tanier.
Hlavkovy salat si poriadne a dokladne umyjeme, takisto ostatnu zeleninu. Hlavkovy salat trhame a ukladame na tanier. Paradajky si nakrajame na kocky, polozime na hlavkovy salat. Papriku a uhorku si nakrajame na jemne pasiky, polozime na paradajky. Fetu pokrajame na kococky 1x1cm a "posypeme" nimi zeleninku. Ak nemame radi fetu pouzijeme struhany tvrdy syr a nim zeleninku posypeme.
Kuracie prsicka si nakrajame na hrubsie rezance, osmazime na malom mnozstve oleja..osolime a jemne okorenime. Ked su oprazene do zlatista pokladame na syr. Mozeme este raz cele posoloit a pokorenit. Zalejeme olivovym olejom.
Pozn. ak nam nerobi problemy mlada jarna cibulka mozeme pouzit aj tu, nakrajame ju na kolieska.

je to rychle zdrave a nenormalne syte:-)

Papajte bud len tak ako to je alebo s cerstvym tmavym chlebikom alebo bagatkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 11.7.2007, 17:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu