
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Zeleninový šalátPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500g hlávkového šalátu (asi 2 hlávky) 1 viazanička reďkovky 2 vajcia uvarené natvrdo 1 lyžica pokrájanej petržlenovej vňate 1 lyžicu nasekanej pažítky soľ a mleté čierne korenie Na zálienku: 150g syra s modrou plesňou 2 lyžice citrónovej šťavy 2 lyžice majonézy 125ml kyslej smotany 1 lyžičku vorčestrovej omáčky POSTUP PRÍPRAVY 1). Šalát rozoberieme na jednotlivé listy, opláchneme pod tečúcou vodou a necháme odkvapkať. Reďkovku pokrájame na menšie kúsky, vajcia na osminky. 2). Nivu pretlačíme cez redšie sito a dohladka vymiešame s citrónovou šťavou. Pridáme majonézu, kyslú smotanu, vorčestrovú omáčku, ochutíme soľou a korením. 3). Pekné šalátové listy rozložíme na veľký tanier, zvyšok pokrájame na rezančeky, ktoré dáme do stredu taniera. Na ne navrstvíme reďkovku. Všetko posypeme nasekanou pažítkou a petržlenovou vňaťou. Polejeme pripravenou zálienkou. Šalát necháme odstáť asi hodinu v chladničke a podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 31.3.2011, 11:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Jarný šalát s lososomPOTREBNÉ PRÍSADY 200g údeného lososa 170g listov miešaného šalátu 50g mozzarely soľ mleté čierne korenie citrónovú šťavu olivový olej kôpor cukor POSTUP PRÍPRAVY 1). Listy šalátu umyjeme, osušíme, natrháme na menšie kúsky a dáme do misky. Pokvapkáme olivovým olejom, posolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a ochutíme cukrom. Premiešame a necháme chvíľku odstáť. 2). Potom do šalátu pridáme kúsky údeného lososa a rukami na menšie kúsky natrháme mazzarelu. Premiešame a ozdobíme lístkami kôpru. Podávame s bielym pečivom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 30.3.2011, 20:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |