končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 511-520) | << predošlé 1,.,47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57,.,115 ďalšie >> |
TORTY |
Myšky Mickey a Minnie...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4,3 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, višňový džem, višne v želé, mascarpone krém s bielou čokoládou, poťah Smartflex Velvet, ružové MMF a čierna Rainbow Paste... postavičky Rainbow paste čierna a červená, Smartflex Flower a MMF. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 5.2.2016, 18:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Cupcakes "Frozen"...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoládové, potiahnuté s MMF a jedlá oblátka... POSTUP PRÍPRAVY pripravené do školy... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 31.1.2016, 21:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
♥ Red velvet cupcakes ♥PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY základné cesto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52648&user=105501 POSTUP PRÍPRAVY krém: vyšľahať 250g tvarohu s 250ml smotany na šľahanie a práškovým cukrom /podľa chuti/... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 31.1.2016, 20:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na privítanie bábätka...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 6 kg... POSTUP PRÍPRAVY spodok: orechový korpus, višňový džem, grilážový krém, vrch: čokoládový korpus, jahodový džem, pribináčik krém... poťah Smartflex Velvet, papučky Smartflex Flower. čipka Flexi Ice OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (10) posledné: 5.2.2016, 18:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mimoň...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,8 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, jahodový džem, šľahačka, jahody, krém z bielej čokolády... poťah Master Martini hmota - žltá a MMF OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 5.2.2016, 18:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Šarlota s broskyňami...POTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia 125g kryštálového cukru 1 vanilkový cukor 1 vanilkový puding v prášku 100g polohrubej múky 1ČL kypriaceho prášku 4PL horúcej vody 300g broskýň 4PL rumu /nemusí byť/ marmeláda ♠♠♠ PLNKA: 2PL rumu 12 lístkov želatíny alebo 1 balíček jemnej želatíny 100g kryštálového cukru 250g broskyňového džúsu /alebo šťavy/ 250g bieleho vína /alebo sektu alebo jablkového džúsu/ 250g jemného tvarohu /alebo mascarpone/ 1 PL citrónovej šťavy 200ml smotany na šľahanie POSTUP PRÍPRAVY Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, žĺtky vyšľaháme s kryštálovým a vanilkovým cukrom, pridávame postupne horúcu vodu a prešľaháme. Puding, múku, kypriaci prášok zmiešame, pridáme k žĺtkom, premiešame, zľahka vmiešame tuhý sneh a vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 10 minút na 180°C. Po upečení potrieme marmeládou zmiešanou s rumom a potrieme, zvinieme do rolády a necháme vychladnúť. Potom nakrájame na 1 cm hrubé kúsky. Misku si vyložíme potravinárskou fóliou, kúsky rolády poukladáme na dno a na boky /zvyšok odložíme na obloženie vrchu/. Naplníme krémom, poukladáme zvyšné roládky a necháme v chlade tuhnúť aspoň 10-12 hodín. Potom vyklopíme na tanier, stiahneme fóliu a môžeme pokrájať. Plnka: V broskyňovej šťave necháme zmäknúť želatínu. Víno /sekt, jablkovú šťavu/, rum, citrónovú šťavu zmiešame s cukrom. Želatínu rozpustíme a po častiach pridáme k vínovej zmesi. Nakoniec vymiešame s tvarohom /mascarpone/ a zľahka vmiešame vyšľahanú šľahačku... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 27.1.2016, 13:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Nekysnuté záviny...POTREBNÉ PRÍSADY Možno tu už takýto receptík je, ale zopakovať si nezaškodí...navyše je výhodný aj pre tých, ktorý sa "nekamarátia" s kysnutým cestom: 400g hladkej múky, 200g margarínu, 1 biely jogurt /150g/, 1 kypriaci prášok♠♠♠♠♠ PLNKA: 2kg jabĺk, 100g mletého maku, 100g mletých orechov, 1 balíček hrozienok, podľa chuti kryštálový cukor, podľa potreby strúhanka a mlieko POSTUP PRÍPRAVY Múku zmiešame s tukom, jogurtom a kypriacim práškom. Cesto rozdelíme na 4 časti, každú vyvaľkáme na tenko, rozložíme na čistú utierku a rozložíme jablká, ktoré posypme podľa chuti makom alebo orechmi, hrozienkami a strúhankou, pocukrujeme podľa chuti . Pomocou utierky zvinieme a preložíme na plech /vystlaný papierom na pečenie/. Závin potrieme mliekom a popicháme vidličkou. Pečieme 30 minút na 180°C. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) KOMENTÁRE (16) posledné: 7.11.2016, 15:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
S "My little pony" ...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 6 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, spodok: jahodový džem, krém z bielej čokolády, parížsky krém, vrch šľahačkový krém, maliny, poťah a ozdoby MMF OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 16.1.2016, 15:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Máša a medveď...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4,8 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, jahodový džem, pribináčik krém, poťah MMF, domček burizónová hmota, ozdoby Smartflex Flower, MMF, PDT špeciál... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (9) posledné: 13.1.2016, 19:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
So šmoulinkou...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4,1 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, jahodový džem, vanilkový krém, šľahačkový krém, jahody, poťah MMF OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 16.1.2016, 16:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 511-520) | << predošlé 1,.,47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57,.,115 ďalšie >> |