![MIMIAUKCE.cz](http://img-new.mimibazar.sk/h/bs/i/cs2s.gif)
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Celkom: 51.180 (zobrazuje sa 49221-49230) | << predošlé 1,.,4918, 4919, 4920, 4921, 4922, 4923, 4924, 4925, 4926, 4927, 4928,.,5118 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() litý perníkPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5 litru mléka 2 lžíce medu 15 dkg tuku Stela, Héra co je doma 2 celá vejce 0,5 kg mouka polohrubá 1 van cukr 1 prášek do perníku hrst mleté ořechy 1 sáček 10 dkg rozinky trochu rumu, na namočení rozinek POSTUP PRÍPRAVY 1/2 litru mléka ohřát rozpustit v něm 2 lžíce medu,15 dkg rostlinného tuku Stela nebo hera necháme zchladnout a přidáme rum co nám odkape z rozinek 2 celá vejce 1 vanilkový cukr,24 dkg cukru krystal rozmichat,at se rozpustí.Mouku 0,5 kg polohrubá, smíchám se 2 lžícema kakaa a práškem do perníku Zamíchám do mléka a vymíchám do hladka.Nakonec přidám 1 hrst ořechů namletých.Sáček rozinek namočených v troše rumu.Nalít na vymazaný a vysypaný plech a šup do trouby.Peču na 180°C asi 30-40 minut Vychladlý potřu jednou rybízovou marmeládou 375 mililitrů, obsah. Poleva jedna čokolada na vaření a centimetrový plátek tuku omega rozpustím ve vodní lázni a poleju.Nalévám lžicí na nakloněný plech a roztírám štětcem,nebo peroutkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Zapekaná kyslá kapusta - fenomenálnePOTREBNÉ PRÍSADY cca 3 zemiaky (surové),2mrkvy,40g masla,1 pór,zhruba 400 ml vývaru slepačieho napríklad ak nemáte tak bujón,500g kyslej kapusty,mlete čierne korenie,soľ, 1 KL cukru,1-2 jablčka,1 pár špekačiek ak nemáte tak sú dobré aj tie hrubé párky alebo kúsok klobásky,20 dkg tvrdého syra POSTUP PRÍPRAVY Dievčence toto je niečo úúúúúúúžasné....Dá sa to spraviť aj bez tých špekačiek,ale ak to chceme dať ochutnať našim nežným polovičkám tak tam dajte mäsko napríklad aj údené....Je to výborná mňamka aspon mne to strašne chutí....Takže hor sa na postup.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 349 návštěvníkov) Deni T. (fufik) ID 1652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (153) posledné: 4.4.2017, 11:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Kuracie mäsko s ananasom a nudlamiPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg kur.prs,ananas zaváraný,čínska zelenina mrazená,kečup,soj.omáčka,cesnak,olej,vegeta,cukor,solamyl,1 paradajka,1 paprika,nudle. POSTUP PRÍPRAVY kuk dolu... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Silvia H. (Sisa1) ID 4224 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 16.11.2007, 16:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Domáca živánskaPOTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, klobasa (podla chuti napr. udena mozu byt aj spekacky), cibula, slanina-gazdovska alebo oravska, paradajky cerstve, cierne korenie, vegeta, mleta cervena paprika, diabolska zmes, grilovacie korenie, korenie na americke zemiaky, paprikova pasta alebo gulasova pasta, rasca. Olej nie je potrebny lebo klobasa resp. spekacky a slanina pustia hodne stavy. POSTUP PRÍPRAVY Do velkej misy vsetko pokrajame na kolieska, tzn. zemiaky, cibulu, klobasu, paradajky, slaninu mozme nakrajat na tenke pruzky. Vsetko posypeme koreninami ktore som uviedla vyssie. Cim viacej prisad korenia date podla vlastnej chuti tym lepsie. Celu tuto zmes dokladne premiesame a nechame odstat cca 30 min (kto je velmi hladny cakat nemusi). Po odstati zmes vysypeme na plech (ja som pouzila alobalovu tacku, da sa bezne kupit v obchode, zemiaky sa potom nelepia) a na vrch poukladame tenko nakrajane paradajky. Zakryjeme alobalom a dame piect na cca 1,20 hod. Pred dopecenim alobal odstranime a nechame este zvrchu zapiect cca. 10 min. Popritom mozme zmes premiesat lyzicou. Tento recept je pomerne rychly a nenarocny na Vasu penazenku a hlavne dobre nasyti. Dobru chut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Irena K. (Iriska13) ID 14906 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
ZDRAVA VARIANTA DROZDOVEJ POMAZANKYPOTREBNÉ PRÍSADY drozdie,ovsene vlocky sojove mlieko,vegeta bez glutamanu,olivovy olej,vajicka POSTUP PRÍPRAVY Najskor si do mysky nasypeme asi hrst ovsenych vlociek a zalejeme ich asi 2,5-3dl vriacim sojovym mliekom a nechame postat cca 15minut,ale kludne aj dlhsie,ja si to urobim ked ideme von,aby bola vecera raz-dva. Na olivovom oleji si rozpustime drozdie tak,ze najprv sa rozleje a potom sa zacne hrckatiet a to je cas,ked don nalejeme ovsene vlocky aj so vsetkym mliekom v myske.Primiesame 3 vajicka a miesame,pokial sa nam nevytvori stredne husta hmota,dochutime vegetou bez glutamanu,pripadne solou. Natierame na cokolvek co nam chuti,ale najlepsie ete teple. Je to oblubena pomazanka mojich synov,ale pri priprave si rasej otvorte okno! DOBRU CHUT! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) MÁRIA K. (kuko) ID 4961 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia na smotane s porom a syromPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia,sol,korenie,por,smotana na varenie,smotana na slahanie,vyvar,platkovy syr POSTUP PRÍPRAVY Na panvici sprutka opecieme osolene a okorenene kuracie prsia. Poukladame ich na pekac,podlejeme vyvarom a smotanou na varenie tak,aby boli prikryte,posypeme kolieskami poru,kto ma radsej,moze dat cibulu,pekac prikryjeme a nechame podusit cca 15min. pri teplote 200°stupnoch,po uplynuti tohoto casu,pekac vyberieme,odokryjeme a nalejeme don este smotanu na slahanie a pokladieme platky syra Pekac vlozime este do rury nezakryty a dusime na 250 stupnov az syr chyti zlatavu farbu. Ako prilohu si zvolte co kto ma rad DOBRU CHUT! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) MÁRIA K. (kuko) ID 4961 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
![]() Zapekané paradajky so smotanovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY paradajky, cibuľa, cesnak, soľ, korenie, Vitana - omáčka na cestoviny, voda, mlieko, tvrdý syr (množstvo surovín podľa počtu ľudí a chuti) POSTUP PRÍPRAVY Umyté paradajky rozkrojíme na polovice, zrezanou časťou poukladáme do vymastenej zapekacej misy. Pridáme na plátky pokrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, osolíme a okoreníme. Pripravíme si smotanovú omáčku na cestoviny podľa návodu na sáčku, pred dovarením do nej pridíme nastrúhany tvrdý syr a omáčkou zalejeme paradajky. Dáme zapiecť do rúry. Podávame so zemiakmi alebo cestovinami. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana B. (Nijja) ID 1003 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
kuracinka na nedeľuPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kuracích pŕs, 3 vajíčka, 1 polievková lyžica horčice, 1 kávová lyžička sójovej a tiež worcestrovej omáčky, 1 kávová lyžička vegety, 3 strúčiky cesnaku, olej, cibuľa POSTUP PRÍPRAVY Z vajíčok, 1 polievkovej lyžice horčice, 1 kávovej lyžičky sójovej a tiež worcestrovej omáčky, 1 kávovej lyžičky vegety a 3 prelisovaných strúčikov cesnaku si pripravíme "pác" (všetko spolu vymiešame). Do pácu namáčame naporcované kuracie prsia (najlepšie je ich omočiť z jednej aj druhej strany, ukladať do misky a zvyšným pácom nakoniec zaliať) a necháme ich odstáť v chladničke (cez noc). Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a dusíme v nej kuracie prsia, ktoré sme predtým "nasucho" orestovali na panvici, podľa potreby podlievame vodou a dochutíme soľou či vegetou. Podávame s ryžou, hranolkami a udusenou mrazenou zeleninou. Dobrú chuť! PS: mrazenú zeleninu môžeme niekedy pre zmenu dusiť hneď od začiatku spolu s mäsom, je to tiež veľmi chutné a mäsko môže byť zas pre zmenu aj na rezne vyklepaná bravčovina :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Martina K. (kazdula) ID 20684 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
rybacia klasikaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 bambino, kozerva rybičiek (v oleji či vlastnej šťave), 1 kávová lyžička horčice, 1 polievková lyžica Flory (či Ramy, Perly......) POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady pekne dohladka vymiešame (ryby nedávam aj s olejom či šťavou, pekne ich vyberiem) a natierame na čerstvý chlieb či rožok. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina K. (kazdula) ID 20684 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 29.9.2007, 13:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
šikovná omáčka na špagetyPOTREBNÉ PRÍSADY olej, cibuľa, cesnak, sójová a worcestrová omáčka, konzerva kuracieho nárezu (prípadne aj konzerva mortadely), kečup POSTUP PRÍPRAVY Očistenú cibuľu a cesnak (podľa vlastnej chuti) nakrájame nadrobno a osmažíme na oleji, pridáme na kocky nakrájaný kurací nárez (prípadne aj konzervu mortadely) a po kávovej lyžičke sójovej a worcestrovej omáčky, podusíme, pridáme trocha kečupu a ešte chvíľu podusíme. Podávame na špagety, posypeme nastrúhaným syrom. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Martina K. (kazdula) ID 20684 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 19.3.2009, 12:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51.180 (zobrazuje sa 49221-49230) | << predošlé 1,.,4918, 4919, 4920, 4921, 4922, 4923, 4924, 4925, 4926, 4927, 4928,.,5118 ďalšie >> |