. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Lucia Kolarovičová (luka21) ID 67853
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.11.2008
Naposledy: 10.3.2024 22:46
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 99
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15)<< predošlé 1, 2

KURACIE MÄSO A HYDINA

Lahôdkové rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

8.morčacích alebo kuracích rezňou,olej,200geidamu,250mlkyslej smotany,3.vajcia,hladká múka,strúhanka,väčšia hlávka cesnaku.

POSTUP PRÍPRAVY

Rezne naklepeme trochu hrubšie,na okrajoch narežeme,osolíme,okoreníme a natrieme roztlačeným cesnakom.Do hlbšej sklenenej nádoby dáme na dno olej,pripravený rezeň,potrieme ho olejom a naň další rezeň.Postup opakujeme.Prikryté dáme do chladu odležať.V miske rozšľaháme vajíčka,pridáme najemno postrúhaný syr a smotanu.Dobre vymiešame.Pred prípravou rezne najprv obalíme v múke,potom v syrovej zmesi a napokon v strúhanke.Rezne vyprážame na oleji.Hotové rezne podávame s ryžou alebo s varenými zemiakmi.Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 3.1.2009, 14:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Ovčiarsky rezeň



POTREBNÉ PRÍSADY

4.bravčové rezne z karé bez kosti,150gbryndze,50gšunky,4.vajcia,olej,soľ,mleté čierne korenie,mletá červená paprika,hladká múka,strúhanka.

POSTUP PRÍPRAVY

Na troche oleja pripravíme praženicuz 2.vajec.Pridáme nadrobno nakrájanú šunku,bryndzu,soľ,korenie,papriku a dobre zmiešame.Rezne naklepeme osolíme a naplníme ochutenou praženicou.Preložíme a uzavrieme špáradlom.Pripravené kapsy obalíme v múke,rozšľahanom vajci a v strúhanke.Pomaly ich vypražíme.Podávame z pečenýma zemiakmi.Sú výborné.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 13.3.2010, 18:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Malé chutné prekvapenie



POTREBNÉ PRÍSADY

4.bravčové rezne karé bez kosti,4.vajcia,100gšunkovej salámy,horčica,4.plátky syra,sterilizované šampiony,kukurica,hrášok,soľ,mleté čierne korenie,olej

POSTUP PRÍPRAVY

Rezne naklepeme po obvode ponakrajujeme,osolíme,okoreníme.Na hlbšej panvici rozohrejeme olej a mäso z obidvoch strán prudko opražíme.Podlejeme ho vodou a udusíme do mäkka.Z vajec urobíme volské oká.Vychladnuté rezne natrieme obyčajnou horčicou,na každý položíme volské oko,za lyžicu šampionou,kukurice a hrášku,prikryjeme plátkami salámy,na vrch dáme plátok syra.Pripravené prekvapenia poukladáme na vymastený plech a vo vyhriatej rúre krátko zapečieme(kým sa syr nerozpustí).A hotové podávame s hranolkami.Je to veľká mňamka.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 24.7.2009, 19:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Marta rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

4.rezne z karé bez kosti,vegeta,strúhanka,2.vajcia,tuk na vyprážanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso naklepeme,okraje narežeme.Každý rezeň posypeme vegetou,uložíme ich na seba a dáme aspoň na hodinu odležať do chladničky.Potom rezne obalíme v strúhanke,trochu ju popritláčame.Vajíčka rozšľaháme s trochou soli,rezne postupne namáčame a vyprážame.Vhodnou prílohou je zemiaková kaša a čerstvý zeleninový šalát.Sú výborné.Ja k nim niekedy robím ryžu aj sňou sú výborné.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Syrovo-šunkové slimáky



POTREBNÉ PRÍSADY

1.lístkové cesto(500g),3.kocky lunexu alebo syrokrému,2-3lyžice pochúťkovej smotany,vegeta,mleté čierne korenie,250g šunky,1.vajce,tymián.

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto na pomúčenej doske rozvaľkáme na 40cm široký dlhý plát.Syr,smotanu,vegetu a korenie zmixujeme a nahrubo netrieme na cestoNa celú plochu rozložíme tenké plátky šunky,cesto po dlžke zvinieme a dáme do chladničky.Stuhnuté krájame na centimetrové kolieska,poukladáme ich na plech,potrieme rozšľahaným,mierne osoleným vajíčkom,posypeme tymiánom a upečieme pri teplote 180"C.Sú výborné aj môjmu 3.roč.synčekovi chutia nevie sa ich nabažiť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 3.4.2009, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu