![MIMIAUKCE.cz](http://img-new.mimibazar.sk/h/bs/i/cs2s.gif)
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15) | << predošlé 1, 2 |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Lahôdkové reznePOTREBNÉ PRÍSADY 8.morčacích alebo kuracích rezňou,olej,200geidamu,250mlkyslej smotany,3.vajcia,hladká múka,strúhanka,väčšia hlávka cesnaku. POSTUP PRÍPRAVY Rezne naklepeme trochu hrubšie,na okrajoch narežeme,osolíme,okoreníme a natrieme roztlačeným cesnakom.Do hlbšej sklenenej nádoby dáme na dno olej,pripravený rezeň,potrieme ho olejom a naň další rezeň.Postup opakujeme.Prikryté dáme do chladu odležať.V miske rozšľaháme vajíčka,pridáme najemno postrúhaný syr a smotanu.Dobre vymiešame.Pred prípravou rezne najprv obalíme v múke,potom v syrovej zmesi a napokon v strúhanke.Rezne vyprážame na oleji.Hotové rezne podávame s ryžou alebo s varenými zemiakmi.Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 3.1.2009, 14:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Ovčiarsky rezeňPOTREBNÉ PRÍSADY 4.bravčové rezne z karé bez kosti,150gbryndze,50gšunky,4.vajcia,olej,soľ,mleté čierne korenie,mletá červená paprika,hladká múka,strúhanka. POSTUP PRÍPRAVY Na troche oleja pripravíme praženicuz 2.vajec.Pridáme nadrobno nakrájanú šunku,bryndzu,soľ,korenie,papriku a dobre zmiešame.Rezne naklepeme osolíme a naplníme ochutenou praženicou.Preložíme a uzavrieme špáradlom.Pripravené kapsy obalíme v múke,rozšľahanom vajci a v strúhanke.Pomaly ich vypražíme.Podávame z pečenýma zemiakmi.Sú výborné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 13.3.2010, 18:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Malé chutné prekvapeniePOTREBNÉ PRÍSADY 4.bravčové rezne karé bez kosti,4.vajcia,100gšunkovej salámy,horčica,4.plátky syra,sterilizované šampiony,kukurica,hrášok,soľ,mleté čierne korenie,olej POSTUP PRÍPRAVY Rezne naklepeme po obvode ponakrajujeme,osolíme,okoreníme.Na hlbšej panvici rozohrejeme olej a mäso z obidvoch strán prudko opražíme.Podlejeme ho vodou a udusíme do mäkka.Z vajec urobíme volské oká.Vychladnuté rezne natrieme obyčajnou horčicou,na každý položíme volské oko,za lyžicu šampionou,kukurice a hrášku,prikryjeme plátkami salámy,na vrch dáme plátok syra.Pripravené prekvapenia poukladáme na vymastený plech a vo vyhriatej rúre krátko zapečieme(kým sa syr nerozpustí).A hotové podávame s hranolkami.Je to veľká mňamka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 24.7.2009, 19:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Marta reznePOTREBNÉ PRÍSADY 4.rezne z karé bez kosti,vegeta,strúhanka,2.vajcia,tuk na vyprážanie. POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme,okraje narežeme.Každý rezeň posypeme vegetou,uložíme ich na seba a dáme aspoň na hodinu odležať do chladničky.Potom rezne obalíme v strúhanke,trochu ju popritláčame.Vajíčka rozšľaháme s trochou soli,rezne postupne namáčame a vyprážame.Vhodnou prílohou je zemiaková kaša a čerstvý zeleninový šalát.Sú výborné.Ja k nim niekedy robím ryžu aj sňou sú výborné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Syrovo-šunkové slimákyPOTREBNÉ PRÍSADY 1.lístkové cesto(500g),3.kocky lunexu alebo syrokrému,2-3lyžice pochúťkovej smotany,vegeta,mleté čierne korenie,250g šunky,1.vajce,tymián. POSTUP PRÍPRAVY Cesto na pomúčenej doske rozvaľkáme na 40cm široký dlhý plát.Syr,smotanu,vegetu a korenie zmixujeme a nahrubo netrieme na cestoNa celú plochu rozložíme tenké plátky šunky,cesto po dlžke zvinieme a dáme do chladničky.Stuhnuté krájame na centimetrové kolieska,poukladáme ich na plech,potrieme rozšľahaným,mierne osoleným vajíčkom,posypeme tymiánom a upečieme pri teplote 180"C.Sú výborné aj môjmu 3.roč.synčekovi chutia nevie sa ich nabažiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 3.4.2009, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15) | << predošlé 1, 2 |