končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.647 (zobrazuje sa 251-260) | << predošlé 1,.,21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31,.,165 ďalšie >> |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
DOMACE TORTELINIPOTREBNÉ PRÍSADY DOMACE TORTELINI-z hladkej muky pol kila,2 sialky vody,sol urobme cesto,ktore vyvalkame A VYREZáVAME POHáROM KRUžKY,(NESKOR ICH PLNIME VYCHLADENOU-ZMESOU ),zvijeme ich do mesiackou a dva konce spojíme...alebo urobime len plnené kalíšky-vid foto POSTUP PRÍPRAVY TORTELINI plnime vychladenou zmesou s mleteho mesa ZMES.-na cibulke orestjeme mlete meso,dochutime vegetou,ciernim korenim,kminom,nechame vychladnut- naplnene tortelini si tvarujeme ako chceme a dame ich uvarit vo VRELEJ ,OSOLENEJ VODE -po dobu asi 5 minut.....podavame s postruhanym( najemno) syrom-najlepsie parmezanom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Michaela s. (misela34) ID 265367 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapekaná feta.POTREBNÉ PRÍSADY 1 syr balkánskeho typu ja mám rada Pilos z Lidlu je to myslím 200g...1 plechovku rajčín možu byť celé aj drvené aké máme po ruke...2 strúčiky cesnaku, olivový olej, prípadne bazalka oregano.... POSTUP PRÍPRAVY plechovku rajčín vylejeme do zapekacej misky, pridáme na kocky nakrájanú fetu, na tenké kolieska nakrájané cesnaky...soliť netreba syr je dosť slaný...okoreníme mčk...pridáme bazalku ...zakvapneme olivovým olejom ...premiešame a necháme zapekať do zlatista....je to strašne jednoduché ale veľmi dobré s chlebíkom aj bez...ja toto jedlo jedávam minimálne raz do týždňa...dobrú chuť.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 18.3.2013, 10:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Pečená zelenina.POTREBNÉ PRÍSADY 1 sáčok mrazenej brokolice, 1 sáčok mrazenej zmesi z mrkvy, hrachu, kukurice....1 cibuľa, 1 paprika....kyslá smotana,horčica, mčk, curry korenie, vegeta, sol.... POSTUP PRÍPRAVY x OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 23.2.2013, 21:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Cheddarové zemiaky.POTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, maslo, kus syru Cheddar, soľ, mčk, strúčik cesnaku... POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody do makka...zlejeme k teplým zemiakom pridáme nahrubo nastrúhany cheddar a trochu masla...dochutíme soĺou, mčk, roztlačíme do zmesy 1 cesnak....dobre premiešanú zemiakovú zmes dáme do zapekacej misky a cheddaromaniaci posypú ešte vrch strúhaným cheddarom....dáme zapiecť do zlatista....nie je to žiadne fitnes jedlo hahaha ale tá chuť je skveláááá!!!! recept mám od Kuťky z Anglicka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Hermelín v lístkovom cestíčkuPOTREBNÉ PRÍSADY Hermelín (encián, alebo akýkoľvek iný syr), cibuľa, šunka, lístkové cesto, vajíčko POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto (ja kupujem to už rozvalkané, zvinuté ako na štrúdlu), ono je akurát na 2 porcie.\r\nTakže ho prerežeme na polovicu, jedna polovica = 1 syr..\r\nDo stredu dáme plátok šunky, na to plátok cibule, celý hermelín, opäť cibulu a na vrch šunku.\r\nZabalíme to, vezmeme všetky 4 rohy toho cesta a spravíme takú buchtu akokeby..\r\nPotrieme vajíčkom a dáme do trúby..asi tak 180 stupňov, približne 30 minút...aby bolo cesto zlatisté, pekne upečené.. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Marian V. (mAYo11) ID 264110 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 6.1.2013, 22:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Ryžové rezance s feniklom,cviklou a tofuPOTREBNÉ PRÍSADY čerstvý fenikel, 2-3 kusy červenej repy, ryžové rezance, údené tofu, olivový olej, sójová omáčka, nori vločky - morské riasy POSTUP PRÍPRAVY Cviklu uvaríme v parnom hrnci, poprípade v klasickom. Cviklu, fenikel zmiešame s rezancami pripravenými podľa návodu. Tofu rozkrojíme na polovicu, opečieme na olivovom oleji, pokvapkáme sójovou omáčkou a posypeme riasami. Dobrú chuť:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Dagmar B. (dadulla) ID 11417 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Plnené šampiňónyPOTREBNÉ PRÍSADY 8ks väčších šampiňónov°°°4-6 plátkovšunky°°°2 trojuholníky taveného syra /v mojom prípade necelý šúľok syra/°°°olivový olej°°°mletá červená paprika°°°soľ°°°petržlenová vňať°°°talianské korenie /ja som nemala, tak som dala trošku pizza korenia/ POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
BEZLEPKOVÉ Ryžové rezance s tuniakomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Ryžové rezance Tuniak v paradajkovej omáčke Kečup Olivový olej Cesnak Korenie Soľ POSTUP PRÍPRAVY Ryžové rezance uvaríme podľa návodu. Na panvičke rozpálime olivový olej , prisypeme rezance, ktoré trošku opečieme, pridáme tuniaka s omáčkou, podľa potreby pridáme kečup, osolíme, okoreníme a podľa chuti pridáme cesnak. Rýchli bezlepkový obed. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Martina P. (mata3za) ID 262674 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Tofu burgery alebo fašírky - skvelá chuť.POTREBNÉ PRÍSADY 1 údené tofu, ovsené vločky,ak máme aj tempeh ale nemusí byť ja som dala len zvyšok, 1 cibuľa, hrsť slnečnicových semiačok, hrsť sezamových semiačok,soľ, mčk, prípadne fašírkove alebo gulášové korenie, 1 KL francúzskej horčice, pár guličiek koriandru, 2 cesnaky, 1 vajce....strúhanka...olej.... POSTUP PRÍPRAVY do misky si nakrájame na veľké kocky tofu (tempeh/ nahrubo cibuľu, cesnak, pridáme za hrsť z každých semiačok, 5 dky myslím že tak 2 hrste ovsených vločiek....pridáme koreniny, francúzsku horčicu, zrniečka koriandru....rozmixujeme ponorným mixérom na kašu....do kaše pridáme 1 celé vajíčko, ešte tak 2 hrste ovsených vločiek...premiešame...zo zmesy tvarujem fašíročky ...obalíme v strúhanke len tak hop šup a smažíme na oleji...prípadne dáme piecť do trúby ja som dnes smažila...ani netreba nejak extra veľa oleja...dobrú chuť.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 18.7.2013, 17:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Vynikajúce jednoduché langošePOTREBNÉ PRÍSADY 500 g múka hladká, 15 g čerstvé droždie, 250 ml vlažná voda, 3 PL olej, 2 ČL soli, 1 ČL cukor kryštál POSTUP PRÍPRAVY POSTUP: Do vandlíka nasypem múku /nepreosievam/, premiešam so soľou, prostred vyhlbim jamku, namrvím do nej droždie, posypem kryštálovým cukrom, zalejem vlažnou vodou, prikryjem čistou utierkou a nechám na teple vykysnúť kvások. Ked kvások vykysol - cca 15 minút, prilejem olej. Cesto sa stane ľahším a nadýchanejším. Dôkladne spracujem a nechám na teplom mieste prikryté čistou utierkou vykysnúť na dvojnásobný objem. cca 45 minút. Potom cesto vo vandlíku ešte raz prepracujem, vyformujem z neho valec, ktorý prenesiem na jemne pomúčenú dosku. Valec pokrájam na rovnaké diely, z tohoto množstva vyjde cca 6 kusov langošov. Ak robím menšie langoše, tak je to viac kusov. Najprv valec rozkrojím na polovicu a každú polovicu na rovnaký počet dielov. Každý jednotlivý diel ešte prepracujem, vytvorím z nich bochníčky, dám na dosku a nechám ešte podkysnúť - cca 15 až 20 minút. Vykysnuté bochníčky stlačím na plocho dlaňou a vytiahnem oboma rukami od stredu ku krajom, kolom dookola, asi na veľkosť panvice, v ktorej ich vysmážam. Nevyťahujem ich veľmi do tenka, aby sa neprederavili a okraje nechávam silnejšie, aby pri zakusnutí pripomínali kusnutie do chleba. Ak by boli veľmi tenké, tak sa nenafúknu, budú tvrdé a budú sa lámať, ľahko sa spália. V panvici rozpálim olej, vložím langoš a smažím ho z jednej strany, potom z druhej strany. Langoše vysmážam len do ružova, nie do tmavej farby, lebo potom sú tvrdé. Takto vysmažené langoše sú veľmi ľahučké, pekne nafúknuté a zvnútra sú duté. Ak by olej nebol dosť rozpálený, langoš by ním nasiakol a bol by ťažký. Hotový langoš potieram roztlačeným cesnakom a plním podľa chuti. Najradšej mám potretý kyslou smotanou a posypaný syrom..DOBRÚ CHUŤ :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 48 návštěvníkov) Jana P. (Jana164) ID 50613 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 21.2.2015, 12:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.647 (zobrazuje sa 251-260) | << predošlé 1,.,21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31,.,165 ďalšie >> |