končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 159 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ďalšie >> |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Dedko-babkovské zemiakové placky (diétnejšie)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, vajicko, hladka muka, cesnak, majoran, sol, mlete cierne korenie - proste klasika POSTUP PRÍPRAVY PRE INSPIRACIU - ked je vam po klasickych smazenych zemiakovych plackach tazko, mozete si ich upiect na platni ako lokse. nezlaknite sa, ono sa to tam trosku prilepi, ale dlhym nozom to pekne "odrezete" - odlepite. opecene placky sa potieraju cerstvym maslom a zapijaju mliekom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 12.5.2012, 10:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Paprika plnená syromPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Podľa potreby - Biela paprika ( my robíme tak 5-6 kusov), na to minieme celé balenie veľkej Karičky, vegeta. Rohlíky alebo chlebík.. :-) POSTUP PRÍPRAVY Opatrne vtlačíme stonku papriky dnu, vyberieme jadierka, vnútro papriky vysypeme vegetou, naplníme syrom (do jednej papriky tak 3-4 syry. Zaleží od veľkosti papriky). Vložíme späť stonku - teda zatvoríme papriky a dáme na panvicu a podľa chuti opečieme zo všetkých strán. Ako prílohu papáme rožteky alebo chlebík. Veľmi dobre k tomu chutí aj tmavý chlebík :-) Dobrú chuť!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika M. (moma0001) ID 101072 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 4.4.2012, 13:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
"kebab"PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY arabský chlieb, 1 seitan natural, cibuľa, cca 200 g tatárskej omáčky (sójovej - ale môže byť aj klasická), horčica (dijónska), uhorky, rajčiny, olivový olej, gulášové korenie príp. korenie na kuracie mäso, hranolky POSTUP PRÍPRAVY Seitan si nakrájame na pásiky a opražíme na olivovom oleji spolu s cibuľkou a koreninami. Najprv ho necháme prikrytý, cca 15-20 minút a potom ho orestujeme do chrumkava. Medzitým si nakrájame čerstvú uhorku, rajčinu a cibuľku, zmiešame s tatárskou omáčkou a horčicou (prípadne soľou - podľa chuti) a do zmesy pridáme opražený seitan. Touto zmesou naplníme arabský chlebík - ak je taký pevný chlebík, môžeme doň pridať aj hranolky. Prípadne spraviť rolky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 21.4.2010, 15:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
ŽemlovkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 3/4 sendviča \r\n350 – 400 g strúhaných jabĺk \r\nmaslo na vymastenie pekáčika \r\nstrúhanka na vysypanie pekáčika \r\n250 – 300 ml mlieka \r\n2 bal. Vanilínového cukru Dr.Oetker \r\n50 g rozohriateho masla \r\n250 g mäkkého tvarohu \r\n1 bal. Pudingu s vanilkovou príchuťou Dr.Oetker \r\n1 PL práškového cukru \r\n3 vajcia (žĺtky a bielky zvlášť) \r\n1 balíček Škoricového cukru Dr.Oetker \r\n1 PL hrozienok POSTUP PRÍPRAVY 1. Sendvič nakrájame na 1 cm široké plátky. Jablká očistíme a nastrúhame. Vyššiu ohňovzdornú zapekaciu misu (pekáčik) vymastíme maslom a vysypeme strúhankou. \r\n \r\n2. Do 250 ml mlieka dáme 1 vanilínový cukor. Maslo rozohrejeme. Tvaroh vyšľaháme s pudingovým práškom, práškovým cukrom a 3 žĺtkami. Ak je tvaroh hustý, pridáme 2 – 3 PL mlieka. \r\n \r\n3. Do zapekacej misy striedavo kladieme vrstvy: sendvič namočený v osladenom mlieku, pokvapkaný rozpusteným maslom, následne vrstvu tvarohu, potom opäť sendvič namočený v mlieku a pokvapkaný maslom, potom nastrúhané jablká posypané polovicou škoricového cukru a hrozienkami. Opakujeme do vyčerpania surovín – končíme hore vrstvou sendviča namočeného v mlieku a pokvapkaného maslom. \r\n \r\n4. Žemľovku pečieme priklopenú v predhriatej rúre pri teplote cca 180 – 190 °C asi 50 – 55 minút. Potom žemľovku odklopíme a teplotu pečenia zvýšime na 220 °C. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ktorý nastriekame zdobiacim vrecúškom na žemľovku (môžeme iba navrstviť lyžicou) a zapečieme všetko asi 5 – 7 minút doružova. \r\n \r\n5. Pred servírovaním posypeme druhou polovicou škoricového cukru. \r\n \r\nTIP: Žemľovku môžeme piecť aj z 5 – 6 rožkov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Andrea B. (AjkaK) ID 10039 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Langoše podľa Andy-Deni K. (fufik) ID 1652PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=508 POSTUP PRÍPRAVY Občas nezaškodí oprášiť aj starší MMB -ácky receptík.Niektoré langoše som naplnila dusenou kapustou,boli fantastické:-)))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Darina R. (dadulka19) ID 8655 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 12.6.2011, 11:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Plnené langošePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ..... POSTUP PRÍPRAVY ...... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Janka B. (JANUSKA6) ID 119089 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 26.3.2010, 21:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
vysmážaný syr bez smaženia podľa Martiny P.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 150 g syra, 200 g sunky, 6 vajec, 6 cajovych salok, tuk a struhanka na vymazanie salok POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=992 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Lucia B. (pantheraa) ID 141908 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 20.3.2010, 9:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
SUPER BRYNDZOVE PIROHY OD MOJEJ MAMICKYPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 400g bryndze, 8-9 stredne velkych zemiakov, polohr. muka, sol, trosku mlieka, suseny kôpor, maslo POSTUP PRÍPRAVY Jedla somu uz rozne bryndzove pirozky, ale tieto mam zo vsetkych najradsej. Robievala ich kedysi moja mamina a teraz ich robievam ja svojim detvakom :) 1. V supke si uvarime asi tak 8-9 stredne velkych zemiakov. Po uvareni a osupani ich pohachlujeme najemno (take tie malilinke dierocky, ako sa struha aj syr). Potom masu rukou trosku premiesime a vznikne nam krasna hladucka kasa. Tuto kasu osolime cca 1/2 pol. lyzicou soli a premiesame. 2. Odoberieme si do druhej misky polovicu kase a prisypeme polohrubu muku a rukou miesime. Muku davam odhadom, tak aby bolo cesto pevne a nelepilo sa (je trosku elasticke). Rozdelime si ho na niekolko casti (podla velkosti dosky na valkanie) a na pomucenej doske si rozvalkame cesto na hrubku cca 1mm. 3. Pripravime si plnku. K druhej polovici zemiakovej kase pridame bryndzu a dobre vymiesame. Ak je plnka hrudkovita alebo velmi husta (sypka), prilejeme trosku mlieka, to plnku zvlacni a zjemni. Potom prisypeme este suseny kopor, cca 2 cajove lyzicky a vymiesame. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Jana Snopková (j@nula) ID 1067 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 9.12.2011, 22:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Chutné, jednoduché zemiačkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, najlepšie domáce, cesnak,koreniny: soľ, vegeta, rasca, tymián, mletá červená paprika, olej. POSTUP PRÍPRAVY Zemiačiky ošúpeme, pokrájame na kolieska alebo kocky, kto aké radšej, všetky koreniny + prelisovaný cesnak zmiešame v trochu oleji a premiešame spolu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Estera Š. (esti7) ID 16522 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 25.10.2011, 15:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ Dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ PLACKY- treba robiť z dvoch dávok, lebo sú brutálne dobré: 1 pochúťková smotana, 9 lyžíc hladkej múky, 3 vajcia, 10 dkg šunkovej salámy, 3 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, 10 dkg nastrúhaného syra, trošku vegety, korenie (podľa Vašej chuti). Dobre rozmiešame a na rozpálenom tuku vysmážame placky. POSTUP PRÍPRAVY dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ Dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ PLACKY- treba robiť z dvoch dávok, lebo sú brutálne dobré: 1 pochúťková smotana, 9 lyžíc hladkej múky, Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Katarina H. (penelope10) ID 45813 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 28.3.2010, 20:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 159 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ďalšie >> |