končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 38 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |
TORTY |
Jarná na Veľkú nocPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Takže na tejto torte som pochopila, že ja by som na zákazky piecť nemohla...a preto Vás všetkých, ktoré si takto zarábate, veľmi veľmi obdivujem...Našťastie si tortu u mňa objednala len moja maminka, takže ostala v rodine...Od začiatku som chcela tortu šmariť do koša, ale vzhľadom na nedostatok času, som nejak dobojovala... POSTUP PRÍPRAVY Vyskúšala som mramorový korpus tu z mimibazaru, ale nebola som spokojná..na môj vkus bol veľmi taký hutný, radšej ostanem pri mojom lyžicovom....Plnka bola karamelová a vanilková a dala som aj ovocie-broskyne a maliny...čokoládová poleva sa mi just nepodarila a ozdoby boli z bielej a zafarbenej čokohmoty...niektoré kvietky sú trošku väčšie, ale proste niekto mi schoval vykrajovátka, ktoré som zvykla používať, ja jednoducho fakt netuším, kam som ich zahrabala a to som prevrátila skoro celý dom hore nohami... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (14) posledné: 7.4.2010, 8:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Rýchlovka pre návštevu,ktorá nakoniec ani neprišla...POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 4 vajcia, 4 lyžice kryštálového cukru, 4 lyžice polohrubej múky, 1 ČL prásku do pečiva... Ovocná plnka: 1 malý černicový kompót, 1 a pól balíka vanilkového pudingu, 2 lyžice kryštálového cukru Biela plnka: 1 a pól balíka smotanovo-vanilkového pudingu, 0,5 l mlieka, 3 lyžice kryštálového cukru, 50 g bielej čokolády, 50 g masla... Tmavá plnka: 1 a pól balíka nugátového pudingu, 0,5 l mlieka, 3 lyžice kryštálového cukru, 50 g nugátovej čokolády, 50 g masla... Na ozdobenie: 30% šľahačka, stužovač šľahačky, ozdoby POSTUP PRÍPRAVY pri foto... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 26.6.2017, 15:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Už nikdy viac...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Takže pre všetky šikovné "mimibazaráčky" mam taaaaaakuto obrovitánsku prosbu...Ak by som sa niektorej z Vás hoci aj nedopatrením spýtala na postup na marcipánovú hmotu, či falošnú a už vôbec nie na pravý marcipán, okamžite ale okamžite mi pripomeňte, že som sa zaprisala, že už nikdy viac!!!!!!!!!!!! Od včera je to proste moja nočná mora...odhliadnúc od toho, že mám mandle po celej kuchyni, že sa mi mrvil a lepil na ruky, že som ho nevedela podľa predstáv zafarbiť...no proste des a tým to uzatváram... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (27) posledné: 22.3.2011, 20:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
KvetinkováPOTREBNÉ PRÍSADY Priznam sa, ze tuto tortu povazujem zo svojich taku naj a naozaj som si jej vyrobu uzivala...chcela som vyskusat z cokohmoty aj ine kvietky ako len ruze a tu je vysledok...A opat som chcela pominat z chladnicky kopec ponacinanych surovin.. POSTUP PRÍPRAVY takze na korpus som pouzila polovicnu davku hrncekového cesta: 1 salku polohrubej muky, 1/2 salky kryst.cukru, 1/2 sacku prasku do peciva a vanilinovy cukor somn zmiesala a pridala 2 vajcia, 1/2 salky mlieka a 1/4 salky oleja a vymiesala dohromady a upiekla. Ja som este do cesta pridala nastruhane kompotove hrusky. Vychladnute cesto som prekrojila na 2 casti, jednu cast som opat vlozila do tortovej formy a zaliala ovocnym pudingom a prikryla druhou castou. Ovocny puding: 150 g mrazenych cucoriedok som spolu s 2 lyzicami kryst,. cukru a 1 vanilinovym cukrom prevarila v 0,5 dcl vody a do vriacieho som pridala rozmiesany 1 vanilkovy puding v 0,75 dcl vody a este teple vyliala na cesto. No a na krem som naozaj pouzila vsetko mozne a snad aj nemozne: takze asi polku jemneho tvarohu som zmiesala z polkou natierkoveho masla, s polkou kyslej smotany, s polkou roztopenej bielej cokolady a osladila nacatym pikaom a este aj vanilinovym cukrom a nakoniec jemne primiesala vyslahanu slahacku. V 4 dcl mlieka som uvarila smotanovy puding s 3 lyzicami kryst. cukru a este do tepleho som vyliala roztopenu zelatinu a obe hmoty som spojila a polovicu vyliala na cesto,poukladala piskoty namocene v kave a nasledovala druha polovica kremu...a potom som zdobila a zdobila...a opat mam v chladnicke trosku viac miesta..xixi OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 15.3.2010, 13:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Meninova pre synaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: vajec, 6 lyzic krystaloveho cukru, 6 lyzic polohrubej muky, trosku prasku do peciva a nastruhana cokolada na varenie....Plnka: 2 cokoladove pudingy, 700 ml mlieka, 150 g masla, 100 gramov nutely, 50g cokolady na varenie. A este nejaky dobry dzemik a ovocie POSTUP PRÍPRAVY Asi takto nejak: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (12) posledné: 10.3.2010, 8:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohovo cokoladova tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Dostala som typ ako konecne urobit peknu cokoladovu polevu na celu tortu, tak som to chcela vyskusat...a tu je vysledok... POSTUP PRÍPRAVY Takze ako na cokoladovu hmotu...Potrebujeme 250 g cokoladovych dukatikov a pol deci oleja...125 g dukatikov roztopime spolu s olejom v hrnci nad parou...Po odstaveni primiesame zvysnych 125 g cokoladovych dukatikov a miesame, kym sa neroztopia. Tym padom je cokoladova poleva nadherne leskla. Nechame trosku vychladnut a pomaly lejeme na stred torty a nechame samovolne stekat po celej torte. Torta ale nesmie byt velmi vychladnuta, lebo by ihned tuhla a nebola pekne rovnomerne roztecena. Ihned po obliati prelozime na tacku alebo podnos a nechame ztuhnut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (18) posledné: 10.3.2010, 9:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Zbytková tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY v chladničke mi ostalo trochu krému zo zdobenia predchadzajúcej torty a môžem ja za to, že nedokážem nič vyhodiť? a to som si povedala, že už žiadna torta...a výsledok vidíte... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (25) posledné: 7.5.2010, 7:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pudingovo-šľahačková tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zostalo mi v chladničke z predchadzajúcej torty dosť šľahačky, tak som začala vymýšľať, ako ju zúžitkovať...takze torta je plnená pudingovo-šľahačkovým krémom.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 20.2.2010, 13:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nugátovo-čokoládová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus zo 4 vajec potretý džemom a naukladané ovocie, nugátový puding so želatínou zmiešaný s nugátovým jogurtom, parížska šľahačka s bielou čokoládou a na vrchu roztopená várová čokoláda zmiešaná s kyslou smotanou...ozdobená šľahačkou a čokoládovými ozdobami...bola naozaj veľmi chutná.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (21) posledné: 13.2.2011, 17:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta "len tak"POTREBNÉ PRÍSADY chut nieco upiect POSTUP PRÍPRAVY Je to vlastne piskota z 3 vajec, cast zmiesana s cokoladou, potreta jahodovym lekvarom, pudingom so zelatinou zmiesanym s tvarohom, kyslou smotanou, vanilinovym cukrom a vyslahanou slahackou, v strede kremu su piskoty namocene v kave 3v1, poukladane ovocie a zaliate tortovym zelem....Presne mnozstva neviem, potrebovala som totiz pominat iste potraviny z chladnicky... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 9.2.2010, 21:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 38 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |