končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.613 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,162 ďalšie >> |
CHUŤOVKY |
Našej SárinkePRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 24.3.2014, 16:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Väčšia syrová inšpiráciaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 4.3.2014, 22:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Malá syrová inšpiráciaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MaVa Group s.r.o. (Dobrý pastier) ID 50670 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Orechové kokoskyPOTREBNÉ PRÍSADY 140 g kokosu ,3-4 lyžice mletých vlašských orechov, 2 vajíčka, 100 g hnedého cukru POSTUP PRÍPRAVY Do misky si dáme vajíčka a kryštáľový cukor, vyšľaháme dopenista. Pridáme orechy a kokos. Zamiešame poriadne aby nám vznikla hustá masa a môžeme vytvarovať guličky, ktoré sformujeme do tvaru keksíkov. Všetko ukladáme na papier na pečenie, pečieme 15 min. na 170 °C. Po upečení budú mäkké, čo vôbec nevadí.\r\nNecháme vychladnúť a môžeme degustovať. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Jana P. (Janne´s bakery) ID 60346 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 30.12.2014, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Slaninové mini muffinkyPOTREBNÉ PRÍSADY 12 plátkov slaniny, 8 vajec, 1/2 šálky strúhaného syru, štipka soli, čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Predhrejte rúru na 350 stupňov. Zmiešame vajcia, soľ, korenie a syr. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Gabika T. (brunett0) ID 122048 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 7.3.2014, 14:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Vynikajúce PUNČOVÉ REZYPOTREBNÉ PRÍSADY 2x opakujeme (vrchná a spodná piškóta): 3 vajcia, 150 g práškový cukor, 3 štamperlíky olej, 3 štamperlíky voda, 150 g polohrubá múka, 1 čajová lyžička prášku do pečiva STREDNÁ PIŠKÓTA : 4 vajcia, 200 g práškový cukor, 1 dcl voda, 1 dcl olej, 200 g polohrubá múka, 2 čajové lyžičky prášku do pečiva, potravinárske farbivo (červené, alebo podľa vlastného výberu) RUMOVÁ ZMES : 3 dcl jahodový sirup, 1 dcl rum, 1 dcl voda 2 poháre mahrhuľový lekvár POLEVA : 2 punčové polevy (dajú sa kúpiť v obchode v prášku) POSTUP PRÍPRAVY VRCHNÁ a SPODNÁ PIŠKÓTA - vyšľaháme si vajcia, postupne pridávame pol.múku. Pridávame olej a vodu,je lepšie ked striedame, raz olej raz voda po troške nie naraz. Potom pridáme práškový cukor a prášok do pečiva. Necháme to ešte asi 2 minútky šľahať a potom cesto vylejeme na vopred priprávený pekáč s papierom na pečenie. STREDNÁ PIŠKÓTA - vyšľaháme si vajcia, postupne pridávame pol.múku. Pridávame olej a vodu,je lepšie ked striedame, raz olej raz voda po troške nie naraz. Potom pridáme práškový cukor a prášok do pečiva. Pridáme potravinárske farbivo, každý podľa toho akú sýtu farbu chce. Cesto vylejeme na pekáč s papierom napečenie. Je dobré keď všetky tri piškóty pečieme na rovnako veľkom plechu aby to bolo neskôr symetricky na sebe. Piškóty máme upečené. Na spodnú piškótu potrieme marhuľový lekvár čím viac tým lepšie. Položime na ňu ružovú piškótu. Tú popicháme vydličkou po celej ploche (rumová zmes lepšie vpije) . Keď máme piškótu popichanú pomaly začneme vylievať rumovú zmes. Môžme si pomôcť aj rukou a piškótu pocapkať aby lepšie vpila zmes. Asi dcl si necháme v nádobe. Na vrchnú piškótu natrieme lekvár a tou lekvárou časťou nadol ju dáme na červenú piškótu. Zvyšnú rumovú zmes vylejeme na vrchnú piškótu. na koláč položíme papier na pečenie a naň prázdny pekáč na ktorý poukladáme hmotnosť 3 kg. Takto zaťažený koláč dáme do chladu (buď chladnička, ja dávam do špajze) na 3-4hod. Po 3-4 hodinách koláč odťažíme a pripravýme si punčovú polevu. Keď polevu vylejeme na koláč a roztieme ju a koláč znova odložíme na chladné miesto. Polevu necháme stuhnúť. A môžme podávať. :) Dobrú chuť. V prípade nejakých otázok som tu pre vás :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Stanislava M. (24stanielka01) ID 284354 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 14.2.2014, 20:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Vynikajúce PUNČOVÉ REZYPOTREBNÉ PRÍSADY 2x opakujeme (vrchná a spodná piškóta): 3 vajcia, 150 g práškový cukor, 3 štamperlíky olej, 3 štamperlíky voda, 150 g polohrubá múka, 1 čajová lyžička prášku do pečiva STREDNÁ PIŠKÓTA : 4 vajcia, 200 g práškový cukor, 1 dcl voda, 1 dcl olej, 200 g polohrubá múka, 2 čajové lyžičky prášku do pečiva, potravinárske farbivo (červené, alebo podľa vlastného výberu) RUMOVÁ ZMES : 3 dcl jahodový sirup, 1 dcl rum, 1 dcl voda 2 poháre mahrhuľový lekvár POLEVA : 2 punčové polevy (dajú sa kúpiť v obchode v prášku) POSTUP PRÍPRAVY VRCHNÁ a SPODNÁ PIŠKÓTA - vyšľaháme si vajcia, postupne pridávame pol.múku. Pridávame olej a vodu,je lepšie ked striedame, raz olej raz voda po troške nie naraz. Potom pridáme práškový cukor a prášok do pečiva. Necháme to ešte asi 2 minútky šľahať a potom cesto vylejeme na vopred priprávený pekáč s papierom na pečenie. STREDNÁ PIŠKÓTA - vyšľaháme si vajcia, postupne pridávame pol.múku. Pridávame olej a vodu,je lepšie ked striedame, raz olej raz voda po troške nie naraz. Potom pridáme práškový cukor a prášok do pečiva. Pridáme potravinárske farbivo, každý podľa toho akú sýtu farbu chce. Cesto vylejeme na pekáč s papierom napečenie. Je dobré keď všetky tri piškóty pečieme na rovnako veľkom plechu aby to bolo neskôr symetricky na sebe. Piškóty máme upečené. Na spodnú piškótu potrieme marhuľový lekvár čím viac tým lepšie. Položime na ňu ružovú piškótu. Tú popicháme vydličkou po celej ploche (rumová zmes lepšie vpije) . Keď máme piškótu popichanú pomaly začneme vylievať rumovú zmes. Môžme si pomôcť aj rukou a piškótu pocapkať aby lepšie vpila zmes. Asi dcl si necháme v nádobe. Na vrchnú piškótu natrieme lekvár a tou lekvárou časťou nadol ju dáme na červenú piškótu. Zvyšnú rumovú zmes vylejeme na vrchnú piškótu. na koláč položíme papier na pečenie a naň prázdny pekáč na ktorý poukladáme hmotnosť 3 kg. Takto zaťažený koláč dáme do chladu (buď chladnička, ja dávam do špajze) na 3-4hod. Po 3-4 hodinách koláč odťažíme a pripravýme si punčovú polevu. Keď polevu vylejeme na koláč a roztieme ju a koláč znova odložíme na chladné miesto. Polevu necháme stuhnúť. A môžme podávať. :) Dobrú chuť. V prípade nejakých otázok som tu pre vás :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Stanislava M. (24stanielka01) ID 284354 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 10.7.2015, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
PÁROK V ROŽKUPOTREBNÉ PRÍSADY rožky, párky, horčica POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme 1 balenie dunajských párkov (7 ks), 7 rožkov a horčicu. Párky prekrojíme na polovicu a 1-2 minúty povaríme. Rožky prekrojíme na polovicu a nožíkom vydlabeme dieru na párok. Do každého rožku dáme 2-3 lyžičky horčice. A nakoniec do rožku vložíme párok. Podávame teplé. Energetická hodnota jedného kúska je 700 kJ. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
JEDNOHUBKYPOTREBNÉ PRÍSADY klobása, syr, šunka, uhorky, olivy, syr v črievku POSTUP PRÍPRAVY Na 30 jednohubiek potrebujeme 3 rohlíky, 100 g plátkového syra, 30 olív, uhorky, syr v črievku, šunku a klobásu. Všetko nakrájame na kolieska, syr a šunku na štvorčeky a olivy na polovicu. Rohlíky natrieme syrom z črievka, naň príde šunka, klobáska, plátkový syr, uhorka a na vrch olivy. Jednohubku prepichneme špáradlom alebo party šabličkou. Energetická hodnota jednej jednohubky je 216 kJ (52 kcal). Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 21.2.2014, 16:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Čokoládové hľuzovkyPOTREBNÉ PRÍSADY 70ml smotany na šľahanie, 100g masla, 60g práškového cukru, 200g čokolády (na varenie), likér (príchuť a množstvo podľa chuti) , kakao (na obaľovanie) POSTUP PRÍPRAVY Smotanu, cukor a maslo dáme do hrnca a na strednom ohni miešame. Keď sa cukor a maslo roztopia, odstavíme a pridáme čokoládu. Miešame, kým sa neroztopí a potom pridáme likér. Dáme odstaviť do chladu na jeden deň. Po odstátí robíme guličky a obalujeme ich v kakae. Hotové dáme do papierových košíkov a čokoládové hľuzovky sú hotové. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Alexandra K. (sana51) ID 294659 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.613 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,162 ďalšie >> |