![MIMIAUKCE.cz](http://img-new.mimibazar.sk/h/bs/i/cs2s.gif)
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Celkom: 371 (zobrazuje sa 171-180) | << predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,38 ďalšie >> |
CHUŤOVKY |
![]() Misy ako ich robím jaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ako predošlá inšpirácia POSTUP PRÍPRAVY fantázii sa medze nekladú ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marianna B. (MariannaBok) ID 167621 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Misy ako ich robím jaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Rôzne druhy salámov / nakrájané natenko / , syrov / údené neúdené , zelenina /čerstvá , zaváraná / , ovocie , vajcia .. nieekdy aj čo dom dá POSTUP PRÍPRAVY Podľa vlastnej fantázie ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marianna B. (MariannaBok) ID 167621 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 10.12.2010, 19:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Jahodovo - marcipanove pokuseniePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cca 350g listkoveho cesta * cca 250g zlateho marcipanu * jahody (cerstve alebo aj v konzerve), vanilkovy cukor a orechy na posypanie, slahacka na ozdobu * mandlove lupienky (ja som nemala, pouzila som ozdobnu cokoladu) POSTUP PRÍPRAVY Listkove cesto vyvalkame priblizne na velkost plechu, s tym ze nechame pretrcat 1-1,5 cm okraj * Marcipan na jemno vyvalkame, jemne vlozime na cesto a pritlacime prstami * poukladame nan na tenke platky nakrajane jahody, posypeme vanilkovym cukrom a priblizne 25-30 minut pecieme v rure pri 190C * plech vytiahneme, este za tepla posypeme orechami * nechame vychladnut * podavame so slahackou posypanou madlovymi kuskami :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 30.9.2010, 18:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Oblozena misa 2PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * POSTUP PRÍPRAVY * ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Lucia G. (Luliky) ID 9334 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 31.8.2011, 12:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Oblozena misaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * POSTUP PRÍPRAVY * ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Lucia G. (Luliky) ID 9334 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 11.4.2011, 14:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() SALAMOVA TORTAPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ako u predošlich ,len tu so dala medzi jednotlive vrstvy raz varevé vajcia a raz pokrajanú mladú cibulku POSTUP PRÍPRAVY xx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 3.9.2011, 16:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Pečená tekvica hokaido vynikajúca chuť odporúčam!PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 tekvica hokaido, soľ, cesnakový olej, petržlenová vňať, listy šalátu POSTUP PRÍPRAVY Celú tekvicu aj so šupkou umyjeme a osušíme. Potom ju rozpolíme, dužinu s jadierkami vyberieme a pokrájame na plátky. Každý plátok osolíme a necháme pár minút odstáť. Potom jednotlivé plátky poukladáme na vymastený plech a vložíme do vyhriatej rúry piecť. Asi po 15 minútach pečenia plátky pokvapkáme cesnakovým olejom a dopečieme. Zapečenú tekvicu podávame teplú, posypeme nasekanou petržlenouvou vňaťou a dozdobíme listami čerstvého šalátu. Je to vynikajú ako ľahká večera alebo je to vhodné aj pre vegetariánov. Môže sa to podávať ako príloha k mäsu, ale mi sme to jedli takto samé no výborné to bolo robili sme to prvý krát a určite nie posledný vyskúšajte! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Lenka D. (dakota14) ID 14662 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (28) posledné: 23.10.2011, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Nepečeny tvarohovo-smotanovy mls podla Martina P. (Mata406)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY troška upraveny :-) ale bol skvely na dcerkinej oslave,zožal velky uspech :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 12.9.2010, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() slané pečivoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cesto : 50 dkg hladkej múky, 25 dkg Pamarin, 1 šľahačková smotana, štipka soli Plnka: 2-3 ks klobásky, 1 vajíčko, 1 syr v črevku, soľ, Na potretie : 1 žĺtko, soľ, kmín POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny na cesto si dáme do misky a vypracujeme vláčne cesto, ktoré sa nelepí. Klobásky si zomelieme v mixéri či na mäsovom mlynčeku, pridáme surové vajíčko, syr v črevku, dobre premiešame a podľa potreby dochutíme soľou či korením. Cesto si rozvaľkáme a buď si ho rozkrájame na štvorce, alebo si pomôžeme formičkou na pirohy, do stredu dáme plnku, preložíme, dobre postláčame, potrieme vajíčkom, posypeme kmínom a dáme piecť do zlata. Dobrú chuť... Obmena Toto cesto je vhodné aj na prípravu sladkých lekvárových taštičiek. Namiesto klobáskovej plnky, dáme ľubovoľný lekvár (najlepší je slivkový). Vajíčkom nepotierame!!! Pečieme hneď v rúre a ešte horúce obaľujeme v práškovom cukre. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) veronika r. (nikac) ID 94428 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 24.2.2012, 21:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
PRIBINÁČIKPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 Zlatý klas, 400 ml mlieka, 100 g kryštálového cukru, 20 g masla, 2 tvarohy (dala som tie klasické "kocky"), 1 šľahačková smotana, 1 vanilkový cukor POSTUP PRÍPRAVY V mlieku s cukrom a maslom uvaríme Zlatý klas a po vychladnutí krému do neho vmiešame tvaroh a vyšľahanú šľahačku. Veľmi jednoduchý receptík a milovníkom Pribináčika ho určite odporúčam. Už som vyskúšala kadečo, ale tento po stuhnutí v chladničke chutí ako ten pravý - aspoň moje chuťové poháriky ho vnímajú tak. Bolo by škoda nepodeliť sa oň. Ja som "na skúšku" (vždy si recept radšej preverím :D ) robila z polovičnej dávky, ale šľahačku som dala celú, lebo sa mi zdal príliš hustý.To si už rozhodnete podľa chuti. Ešte raz odporúčam pre tvarohovo naladených papkáčov a dúfam, že bude chutiť:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Erika P. (csabinka) ID 150730 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 23.10.2013, 20:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 371 (zobrazuje sa 171-180) | << predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,38 ďalšie >> |