. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CHUŤOVKY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 371 (zobrazuje sa 171-180)<< predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,38 ďalšie >>

CHUŤOVKY

Misy ako ich robím ja


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

ako predošlá inšpirácia

POSTUP PRÍPRAVY

fantázii sa medze nekladú

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Marianna B. (MariannaBok) ID 167621 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Misy ako ich robím ja


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Rôzne druhy salámov / nakrájané natenko / , syrov / údené neúdené , zelenina /čerstvá , zaváraná / , ovocie , vajcia .. nieekdy aj čo dom dá

POSTUP PRÍPRAVY

Podľa vlastnej fantázie

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Marianna B. (MariannaBok) ID 167621 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 10.12.2010, 19:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Jahodovo - marcipanove pokusenie


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

cca 350g listkoveho cesta * cca 250g zlateho marcipanu * jahody (cerstve alebo aj v konzerve), vanilkovy cukor a orechy na posypanie, slahacka na ozdobu * mandlove lupienky (ja som nemala, pouzila som ozdobnu cokoladu)

POSTUP PRÍPRAVY

Listkove cesto vyvalkame priblizne na velkost plechu, s tym ze nechame pretrcat 1-1,5 cm okraj * Marcipan na jemno vyvalkame, jemne vlozime na cesto a pritlacime prstami * poukladame nan na tenke platky nakrajane jahody, posypeme vanilkovym cukrom a priblizne 25-30 minut pecieme v rure pri 190C * plech vytiahneme, este za tepla posypeme orechami * nechame vychladnut * podavame so slahackou posypanou madlovymi kuskami :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 30.9.2010, 18:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Oblozena misa 2


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

*

POSTUP PRÍPRAVY

*

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Lucia G. (Luliky) ID 9334 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (13) posledné: 31.8.2011, 12:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Oblozena misa


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

*

POSTUP PRÍPRAVY

*

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

Lucia G. (Luliky) ID 9334 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 11.4.2011, 14:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

SALAMOVA TORTA


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

ako u predošlich ,len tu so dala medzi jednotlive vrstvy raz varevé vajcia a raz pokrajanú mladú cibulku

POSTUP PRÍPRAVY

xx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 3.9.2011, 16:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Pečená tekvica hokaido vynikajúca chuť odporúčam!


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 tekvica hokaido, soľ, cesnakový olej, petržlenová vňať, listy šalátu

POSTUP PRÍPRAVY

Celú tekvicu aj so šupkou umyjeme a osušíme. Potom ju rozpolíme, dužinu s jadierkami vyberieme a pokrájame na plátky. Každý plátok osolíme a necháme pár minút odstáť. Potom jednotlivé plátky poukladáme na vymastený plech a vložíme do vyhriatej rúry piecť. Asi po 15 minútach pečenia plátky pokvapkáme cesnakovým olejom a dopečieme. Zapečenú tekvicu podávame teplú, posypeme nasekanou petržlenouvou vňaťou a dozdobíme listami čerstvého šalátu. Je to vynikajú ako ľahká večera alebo je to vhodné aj pre vegetariánov. Môže sa to podávať ako príloha k mäsu, ale mi sme to jedli takto samé no výborné to bolo robili sme to prvý krát a určite nie posledný vyskúšajte!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Lenka D. (dakota14) ID 14662 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (28) posledné: 23.10.2011, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Nepečeny tvarohovo-smotanovy mls podla Martina P. (Mata406)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

troška upraveny :-) ale bol skvely na dcerkinej oslave,zožal velky uspech :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 12.9.2010, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

slané pečivo


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto : 50 dkg hladkej múky, 25 dkg Pamarin, 1 šľahačková smotana, štipka soli Plnka: 2-3 ks klobásky, 1 vajíčko, 1 syr v črevku, soľ, Na potretie : 1 žĺtko, soľ, kmín

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky suroviny na cesto si dáme do misky a vypracujeme vláčne cesto, ktoré sa nelepí. Klobásky si zomelieme v mixéri či na mäsovom mlynčeku, pridáme surové vajíčko, syr v črevku, dobre premiešame a podľa potreby dochutíme soľou či korením. Cesto si rozvaľkáme a buď si ho rozkrájame na štvorce, alebo si pomôžeme formičkou na pirohy, do stredu dáme plnku, preložíme, dobre postláčame, potrieme vajíčkom, posypeme kmínom a dáme piecť do zlata. Dobrú chuť...


Obmena
Toto cesto je vhodné aj na prípravu sladkých lekvárových taštičiek. Namiesto klobáskovej plnky, dáme ľubovoľný lekvár (najlepší je slivkový). Vajíčkom nepotierame!!! Pečieme hneď v rúre a ešte horúce obaľujeme v práškovom cukre.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

veronika r. (nikac) ID 94428 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 24.2.2012, 21:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

PRIBINÁČIK


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 Zlatý klas, 400 ml mlieka, 100 g kryštálového cukru, 20 g masla, 2 tvarohy (dala som tie klasické "kocky"), 1 šľahačková smotana, 1 vanilkový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

V mlieku s cukrom a maslom uvaríme Zlatý klas a po vychladnutí krému do neho vmiešame tvaroh a vyšľahanú šľahačku.
Veľmi jednoduchý receptík a milovníkom Pribináčika ho určite odporúčam. Už som vyskúšala kadečo, ale tento po stuhnutí v chladničke chutí ako ten pravý - aspoň moje chuťové poháriky ho vnímajú tak. Bolo by škoda nepodeliť sa oň. Ja som "na skúšku" (vždy si recept radšej preverím :D ) robila z polovičnej dávky, ale šľahačku som dala celú, lebo sa mi zdal príliš hustý.To si už rozhodnete podľa chuti. Ešte raz odporúčam pre tvarohovo naladených papkáčov a dúfam, že bude chutiť:)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)

Erika P. (csabinka) ID 150730 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 23.10.2013, 20:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 371 (zobrazuje sa 171-180)<< predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,.,38 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu