končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15) | << predošlé 1, 2 |
PIZZA |
Slnečnicový chlieb-2PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Zmes kúpená v Lidl POSTUP PRÍPRAVY ..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Bozena M. (bombiska) ID 79911 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Obrovský chliebPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Tak takto nám narástol obyčajný zemiakový chlieb, paradoxne z hladkej múky špeciál:-)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Slávka G. (Slávina06) ID 88062 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 27.4.2009, 14:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Moje prve rozky.....chliebPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Rozky: 700 g hladkej muky, 230 ml vlazneho mlieka, 1PL oleja, 2CL soli, 1CL cukru,1 bal.suseneho drozdia, voda na potretie, sunkovy salam, struhany syr.V polovici rozkov je platok salamy a kusok struhaneho ementalu.Rozky su pecene na 220 stupnov 20 minut.Pred a po vybrani z rury potriet vodou. Chlieb: je z hotovej zmesi "Sonnenblumen Brotmischung" s pridanim 340 ml vlazneho mlieka a1 bal.suseneho drozdia.Je upeceny v elektrickej rure na 230 stupnov 5 minut a 180 stupnov 35 minut. Pred vlozenim a po vybrati z rury potriet vodou.A taktiez pred vlozenim popichat vidlickou. Cesto je vymiesene a vykysnute v DP FIF -takmer taka ista ako ETA Siesta- na programe Rychly- trva to 28 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 20.8.2010, 0:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Kukuričny chliebPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kukurična muka biela-mleta na vodnom mlyne-taku som pozhanala:=))))))))))) voda, sol, cukor,domaca mast asi 3-4pl POSTUP PRÍPRAVY Pol kila muky dame do nadoby vlievame vodu,tolko aby cesto bolo akuratne ani huste ani riedky,aby sa snim dalo pracovat,posolime a pocukrujeme menej popraska.Pridame rozpustenu mast,premiesame dodame ak treba muku.Plech vymastime mastou. Pečieme na 180´ 50min tak do ružovo žlta je to suchy chlieb trošku dusi,ked sa papa lebo je muka hrubšia ako z obchodu,ale velmi chutny ma origoš kukuričnu chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 27.1.2009, 16:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Írsky chliebPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 3 šálky celozrnnnej múky, 2-3 PL cukru, 1 ČL sódy bikarb., 1ČL pr. do pečiva, 1/2 ČL soli, 1/2 šálky masla, 1 šálka kefíru, 1 vajce...trochu roztopeného masla na potretie, ovesné vločky alebo sezam na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Z hore uvedených surovín si vypracujeme cesto. Ja vätšinou robievam bochníčky alebo bagetky, ale možte kľudne aj chlebík, ale menšie kusky pečiva u nas viac chutia :-) Takže v tomto pripade z cesta vytvarujeme okrúhle bochníčky, ktoré postláčame, aby boli ploskejšie, pretože sa počas pečenia dosť zdvyhnú a napuchnú. Uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie ďalej od seba. Cez celý bochníček urobíme ostrým nožom "X" a potrieme roztopeným maslom zmiešaným s trochou kefiru. Nachoniec bochníčky posypeme ovesnými vločkami alebo sezamom, prípadne semienkami. Pečieme pri teplote 160C približne 25 min, do hneda..Ak by ste piekli chlebík, tak ten sa potom pečie dlhšie, aby sa dobre prepiekol.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Jana P. (Jana164) ID 50613 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 5.5.2012, 9:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 15 (zobrazuje sa 11-15) | << predošlé 1, 2 |