
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 67 návštěvníkov) Nie len silvestrovske chutovky[ recept č. 9999 zo dňa 3.1.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Chutovky: klobaskove, natierka z krabich tyciniek s olivou, feta syr s kari korenim a paprikou, orechovo-chrenova s hroznom, z udeneho lososa, sunkove, nivova s ananasom, paprikovo cesnakova s klobaskou Nechcela som ich sem davat, ale kedze niektore z Vas ma ziadali o receptiky, tak ich uverejnume takto pohromade. Vsetky natierky su velmi jednoduche, nenarocne na pripravu a hlavne su mnamkove. POSTUP PRÍPRAVY Krabia natierka: 1 krabie tycinky, majoneza, kysla smotana (mnozstvo davam pol na pol, nie je to take tazke) , 4 tavene syry (trojuholniky), 3-4 struciky prelisovneho cesnaku, sol, biele ml. korenie, par kvapiek citronovej stavy. Krabie tycinky nechame kratko prejst varom ( cca 1 min.) v mierne osolenej vode s par kvapkami citronovej stavy. Po vychladnuti pokrajame na drobucke kococky. V miske vymiesame tavene syry, pridame majonezu,smotanu , pokrajane tycinky a dochutime cesnakom, solou , bielym korenim a par kvapkami citronovej stavy. Zdobime olivou. Orechovo-chrenova natierka: 1 natierkove maslo,1 PL majnezy, 1-2 PL smotany alebo bieleho hustejsieho jogurtu, 3 KL chrenu (v sladkokyslom naleve vo flasticke nalozeny) alebo mozete pouzit aj cerstvy struhany, 3PL mletych orechov Dobre vymiesame a mozeme naniest ozdobnym vrecuskom na pecivko, chlebik a ozdobime bobulou bieleho hrozna. Je to famozna chut !!!! Natierka z udeneho lososa: 1 natierkove maslo, 150-200 gr. udeneho lososa, 3-4 PL smotany, 1 kl struhaneho chrenu, stava a kora z citrona, sol ( iba ak je to nutne, doporucujem najprv ochutnat lebo moj udeny losos bol dost slany) , biele ml. korenie. Platky udeneho lososa si "naskrabkame"nozom ( ako ked robime masko na tatarsky biftek) ,. Maslo so smotanou vymiesame, pridame "naskrabkaneho" lososa, ochutime chrenom, stavou a s korou z citrona, solou, ml. bielym korenim. Ja som si jeden platok natrela pomazankovym maslom, do prostriedku som vlozila pasik nakladanej kapie. Stocila do roladky , pevno zabalila do alobalu a vlozila asi na hodinku do mraznicky. Potom som nakrajala na male roladky a zdobila nimi chutovky. Nivova natierka: Nivu postruhame na struhadle na jablcka, pridame natierkove maslo, 1 PL majonezy, 1 PL kyslej smotany. Dobre vymiesame a to je vsetko. Ozdobnym vreckom nanesieme na pecivko a ozdobime kuskom ananasu. Jednoduche a fantasticke!!!!!!! Paprikovo-cesnakova: 1 natierkove maslo, Eros paprika krem pridame podla chuti ( je to v tube PAPRIKA krem 80 gr. PALIVY), pridame 3-4 struciky prelisovaneho cesnaku, stipku soli. Vymiesat a hotovo. Nanasame ozdobnym vrecuskom a zdobime pol klieskom klobasky. Kezdze barzo mocno pikantne, tieto isli najma po polnoci:) |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (1.1.2017, 20:05) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Vierka K. (vieridlo) ID 247221 (30.12.2016, 19:20) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Katarína B. (katiik) ID 93084 (16.12.2009, 20:15) |
na silvestra chcem robit ... ale otazocka? ake mas na mysli natierkove maslo,rama,perla? ci to mana...tie ine masla...asi to mas na mysli ale pre istotu sa opytam.mnam uz teraz sa mi zbieraju chutky... ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (18.12.2009, 20:22) |
Katka natierkove maslo Mana a pod. Nie makke masla Rama, Pera a pod. Ja osobne som to robila z Philadelphie, ale neviem, ci to je dostat na Slovensku. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Katarína B. (katiik) ID 93084 (19.12.2009, 15:02) | |
Dakujem za odpoved...tak philadelpiu poznam z talianska,ale tu som ju nevidela... takze kupim Mana...mnamky sa tesim |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (16.12.2009, 19:25) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (16.12.2009, 20:10) |
Marika, doporucujem vyskusat orechovo-chrenovu, je uzasna ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lenka B. (hojdackaSK) ID 83945 (15.12.2009, 22:34) |
Adrika vy ste úúúplne úžasná. čo recept, to špecialitka. Mnam, mám sto chutí uvariť a upiecť všetko čo tu máte hned zajtra. Prave tu nad Vasimi receptami s manželom zasneme. Vy ste určite nejaká šéfkucharka v Anglicku. Priznajte sa ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (16.12.2009, 18:57) |
Ano, ano Lenocka som sefkucharka sama sebe vo vlastnej kuchyni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Sony I. (Sonying) ID 66949 (11.11.2009, 13:20) |
Adrika k tvojim receptikom som sa dostala uplne nahodou, hladala som nejaky recept na plnene slane kosicky a nasla som ich tu u teba. No nakoniec ma zaujali uuuuuuplne vsetky recepty. Urcite postupne vyskusam, vdaka. Inak aka je v anglicku kuchyna? Som pocula ze anglicania nevaria moc chutne ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (11.11.2009, 23:21) |
Som rada, ze ta zaujali receptiky. Co sa tyka anglickej kuchyne, (ak sa vobec o nejakej da hovorit), tak zatial co som ja vyskusala, nic mi nechutilo. Nie tak, aby som to opat varila a uz vobec nie, aby som to posunula napriklad tu na MMB dalej ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Erika P. (babulina21) ID 59418 (6.3.2009, 17:08) |
perfektne ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (6.3.2009, 19:16) |
Erika, vdaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (22.2.2009, 16:59) |
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžastneééééééééééééééééééééé ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (6.3.2009, 19:16) |
Lubka vdaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (3.1.2009, 18:35) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.1.2009, 21:05) |
"podlozka' na chutovky je vykrojena (vykrajovatkom na linecke) z toustoveho chlebika . Ak sa lepsie prizries, tak vidno kvietky. Na orechovo-chrenovej su "dve poschodia". Pod krabiou pomazankou a pod sunkovymi je pouzita taka stihlejsia bagetka. Pa a vdaka ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (3.1.2009, 17:09) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 (3.1.2009, 15:16) |
Supeeeeeeeeeeeer, vďaka za recepty. ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.1.2009, 23:50) |
Dakujem Zdenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |