
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
monika z. (zakinom) ID 75184 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Novoročný klobúk[ recept č. 9937 zo dňa 31.12.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY ako na metrový koláč , plus cukríkový marcipán POSTUP PRÍPRAVY tortový základ ako na metrový koláč : upiecť 2 korpusy, jeden kakaový a jeden vanilkový piškot . Upečený vychladnutý korpus naplniť krémom. KRÉM : V 1l mlieka uvaríme 3 zlaté klasy, 500g hery vymiešame s práškovým cukrom cca 300-400g podla chuti a pridáme rumovú esenciu, do vymiešanej hery pridáme postupne vychladnutý puding zo zlatých klasov, tortu naplníme a i celú natrieme po obvodoch. po dôkladnom zatuhnutí tortu zdobíme marcipánovou hmotou ...táto moja je obtiahnutá a zdobená cukríkovou hmotou Marschmellows Fondant , ... zdobíme podla vlastnej fantázie :-) |
Jana P. (jankap55) ID 41030 (22.1.2009, 12:42) |
Viete mi prosim povedat, ako sa ta cukrikova hmota robi? Alebo to dostat kupit v obchode? Dakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva N. (torticka) ID 66510 (1.1.2009, 18:04) |
Veľmi pekná práca a elegantný klobúčik.Nádherne vypracované!!! A tie číslice.....Nemám slov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (31.12.2008, 20:25) |
pekný klobúčik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |