končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Slavka H. (hoska) ID 31567 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) ???Ako na čokoládu???[ recept č. 9686 zo dňa 22.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kto mi poradí, ako urobiť dobrú čokoládu tak, aby bola pekná lesklá a pri krájaní sa nedrobila? POSTUP PRÍPRAVY Ďakujem. |
jana k. (janka425) ID 45490 (10.12.2009, 18:27) |
Ja davam tiež šlahačku 33% -100ml a 100dkg varovej čokolady a je to dobre take akurat.šlahačku Rajo a čokol.Figaro. |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (10.12.2009, 17:38) | |
Ja davam cokoladu a olej.Olej davam vsak od oka a cokolada je krasne leska. A neustale varim vodu vo vysssom hrnci a tam mocim noz.Po kazdom reze otriem noz. A ked mam cokoladu nerovnu,pockam az trocha zaschne a urobim dalsiu vrstvu-uz len pocakam povrchu.A krasne to vyzera pri reze. |
|
ODPOVEDAŤ |
Lucia L. (Luck55) ID 84740 (10.12.2009, 17:03) |
Ahoj. Ja robievam takto: Nad parou 200 g čokolády na varenie a 100 g cera. Roztopíme a dávame na koláč. Pri krájaní si mačam nožík v horúcej vode. |
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (30.11.2009, 19:02) |
Slavka,toto je moja oblubena poleva http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20027&user=53992 |
ODPOVEDAŤ |
Katerin Z. (Katerin) ID 125926 (30.11.2009, 18:58) |
Ahoj holky,prave jsem cetla vase rady a rada bych vedela cim muzu nahradit Ceru.Kolik ma procent tuku,protoze ja bydlim ve spanelsku a tady neni nic takoveho jen maslo a margarin.Dekuji dopredu za odpoved. |
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (hoska) ID 31567 (23.12.2008, 14:08) | |
tak teda skusim...vdaka a drzte palce | |
ODPOVEDAŤ |
Romana O. (obuska) ID 36087, mimibazar.sk/obuska (22.12.2008, 21:37) |
ahoj ked môžem poradiť na 10 dkg čokolády treba 10 dkg cery, a robím ju tak že ceru roztopím v mikrovlnke a ked je roztopená nalámem do nej čokoládu a miešam kým nie je celá roztopená, |
ODPOVEDAŤ |
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (22.12.2008, 21:33) | |
Ahoj! Tak, ako píše Mirka, na rovnaké množstvo varovej čokolády použiješ vždy rovnaké množstve Cery. Rozpustená zmes nesmie byť horúca, len mierne teplá. olej nezvyknem pridávať, ale môžem skúsiť. a pri krájaní presne ako píše Andrea. Na zákusok dávam vždy 2 vrstvy, rozotieram lyžicou. pá! a nech sa Ti vydarí. pá! | |
ODPOVEDAŤ |
ANDREA G. (adika0108) ID 23370, mimibazar.sk/adika0108 (22.12.2008, 18:42) | |
Slávka krájať treba s horúcim nožom ktorý si namačaš do horucej vody,ja si vzdy prevarim a nalejem do vysokého pohara a namačam tak sa mi nedrobý. | |
ODPOVEDAŤ |
Kristína J. (Tinaja) ID 27636, mimibazar.sk/tinaja (22.12.2008, 14:43) |
Ja som robila vcera cokoladu a davam na dve varove cokolady asi polku cery a dve lyzice kakaa. |
ODPOVEDAŤ |
Miruška B. (miruška) ID 1104, mimibazar.sk/minik (22.12.2008, 14:47) | ||
Ja radšej kakao nedávam, vtedy sa mi neleskne!!!!! U mňa boduje jednoznačne čokoláda na varenie! | ||
ODPOVEDAŤ |
Miruška B. (miruška) ID 1104, mimibazar.sk/minik (22.12.2008, 14:23) | |
Ajooojky, ja mám osvedčenééééé: 10dg CERY+10dg čokolády na varenie, rozpustiť nad parou a pridať lyžicu oleja, aby bola lesklá )), potom, ked je taká vláčna.... nie riedka, poleješ s ňou pekne koláčik..... | |
ODPOVEDAŤ |