končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 85 návštěvníkov) Bravčové mäso po uhorsky[ recept č. 960 zo dňa 8.2.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové stehno – jedno balenie (cca 700 g) * cibuľa * mletá červená paprika * soľ, resp. bylinková morská soľ * 1-2 rajčiny * diétny salám * cesnak * šľahačková smotana * kečup * POSTUP PRÍPRAVY Kukukukukuk nižšie: OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI 1. Keď sa Vám zacnelo po bravčovom mäsku, pridávam tento recept: bravčové stehno nakrájame na rezne, osolíme, postrašíme mletou červenou paprikou a mletým čiernym korením z oboch strán. 2. Potom ich cez igelitový sáčok rozklepeme, aby korenie a mletá paprika "zasadla" do mäsa. 3. Na dno jenskej misy alebo pekáča naukladajte na kolieska nakrájanú cibuľu, 4. ... na to naukladajte mäso.... 5. .... rajčiny...... 6. .... salám.... 7. ... a urobíme omáčku: v šľahačkovej smotane (dala som necelé veľké krabicové balenie) rozmiešame kečup, 8. .... cesnak..... 9. a opepříme, osolíme a ak máte sójovú omáčku, worcesterovú omáčku, alebo iné pochutiny, ktoré máte radi, kľudne pridajte. Dobre vymiešajte, 10. ... nalejte na mäso, 12. prikryte pokrievkou alebo alobalom a pečte 1,5 hod. pri 250 stupňoch. 13. Výborne chutí s ryžou, aj zemiakmi, dokonca aj s chlebom a ako vždy, čerstvým šalátom. Brú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24) | << predošlé 1, 2 |
Daniela T. (Daniela27) ID 8849 (12.3.2007, 14:53) | |
Macka, recept som skúšala včera. Mäsko malo úspech. Hoci som na obed, (keďže som nemala oskúšaný ešte ten recept) urobila aj sviečkovú, ktorú u nás všetci zbožňujú večer po mäse nebolo ani stopy. Sviečková sa bude dojedať dnes. Urobila som v recepte malú zmenu, ale len preto že dcéra ani manžel nemôžu jesť rajčiny. Tak som na miesto nich pridala šampiony. Ostatné som nechala bez zmeny. Odporúčam recept vyskúšať. |
|
ODPOVEDAŤ |
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (2.5.2007, 10:32) | ||
Danka, ďakujem za komentár - tak ste ma navnadili na sviečkovú, ktorú som nevarila už asi 1/2 roka, že sa na ňu vrhnem U nás sviečkovú musím variť vo vani, pretože aj najväčší kastról je malý kastról a zje sa v ten deň - najväčší žráč som samozrejme ja Vôbec sa to nehambím takto verejne priznať, som najväčší žráč sviečkovej na tomto svete a vôbec ma žiadne kilá navyše nerozhádžu , posielam | ||
ODPOVEDAŤ |
romana t. (tlaskalka) ID 97024 (7.6.2009, 12:03) | ||
ale vyzeras dobre | ||
ODPOVEDAŤ |
Katka S. (Kacka) ID 2166, mimibazar.sk/kacka (11.3.2007, 20:47) | |
Marcelka dnes som vyskusala tvoj recept a mozem za celu rodinku povedat...uzastne ...uz sa tesim na dalsie receptiky od Teba | |
ODPOVEDAŤ |
Erika B. (Petrik) ID 819, mimibazar.sk/Petrik (6.3.2007, 12:06) | |
toto iba nie že fest dobre vyzerá, ale pre veľký úspech som to musela robiť dvakrát za sebou a okrem mňa to ešte robili dve moje susedy, ja dávam | |
ODPOVEDAŤ |
Viera B. (bogetka) ID 817, mimibazar.sk/viera (12.2.2007, 20:23) | |
Tak toto vyskúšam už v nedeľu, fééést dobre to vyzerá!!! | |
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24) | << predošlé 1, 2 |