Eva K. (evik29) ID 31725 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 69 návštěvníkov)
Maslové pečivo
[ recept č. 9273 zo dňa 9.12.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
1 palmarín,
1celé vajce,
120g práškového cukru,
350 g hladkej múky,
tuhý lekvár
POSTUP PRÍPRAVY
Zmäknutý palmarín, celé vajce a práškový cukor vymiešame metličkami, potom primiešame múku. Vypracujeme cesto, vyvaľkáme a vykrajujeme formičkami a pečieme na papieri pri 160 stupňoch 10 minút. Vychladnuté zlepujeme tuhým lekvárom a posypeme práškovým cukrom. Toto množstvo je z jednej dávky - vykrajované menšími formičkami. |
Celkom: 22 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |
Ivana R. (aanavi) ID 33438 (8.12.2010, 21:31) |
tak ja tento rok opat budem robit toto skvele maslove pecivko nedam na neho dopustit  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana B. (mafka233) ID 45258, mimibazar.sk/mafka233 (23.12.2009, 15:18) |
úúúúúúúžasné sú tieto koláčiky !!!! ja som robila s maslom a sú vinikajúce akurát ich naplnam lekvárom . jednoduché,rýchle ,lacné a vinikajúco krehké diky Evi za recept,chváááálim ta velmiiiii !!!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Evka J. (mamulator) ID 41043 (29.11.2009, 9:05) |
Určite tento receptík vyskúšam,len som chcela vedieť,či tieto koláčiky možem robiť už teraz,nebudú do vianoc také ble?Vďaka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva K. (Vrsovanda) ID 55880 (23.12.2008, 0:59) |
Cukrovi vypada prekrasne!!! Jak je velky 1 palmarin??? 25 dkg?? Dekuji  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva K. (evik29) ID 31725 (28.12.2008, 10:39) |
ano 250 g  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
vladka a. (vladenka2) ID 28931, mimibazar.sk/vladenka2 (upravené 15.12.2008, 14:41) |
najskor som bola sklamana ale potom ked vychladli boli mnaaaaaam takze Evka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea V. (adka68) ID 73639 (15.12.2008, 12:19) |
evka, musim pochvalit aj tvoj recept, vyborne sa pracovalo s cestom a vysledok je tiez super, chutia  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva S. (kao) ID 1893, mimibazar.sk/kao (11.12.2008, 22:19) |
krasne kolaciky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | miriam b. (mimi75) ID 51620 (11.12.2008, 16:36) |
Kolaciky su vyborne skusala som tento recept a velmi nam chutia  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva K. (evik29) ID 31725 (11.12.2008, 21:05) |
to som rada  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana B. (rybenka8) ID 37053 (11.12.2008, 13:16) |
Ahoj ja som ich robila vcera a su tvrde dala som ich do sacku uvidim co nastane o par dni.su krasne ale tvrde  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Jana U. (JankaU) ID 20626 (18.12.2008, 18:13) |
Ahoj, ja dávam do lineckých koláčikov iba žĺtka, lebo s bielkami bývajú tvrdé. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva K. (evik29) ID 31725 (11.12.2008, 21:03) |
nemala si ich dlho v rúre? nemusíš ich dávať do sáčku, stačí do studena, oni natiahnu vlhkosťa a budú mäkučké  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lenka M. (Lenkam) ID 128 (11.12.2008, 12:22) |
Ahoj,mám otázočku,môžem to cesto zatial nechať v ledničke,kým ho začnem valkať neskôr ? Mám ho už vymiešané,nebude potom nejaké suché,lámavé,tvrdé ?Sú naozaj krásne a určite aj mňamkové ,tak snáď sa aj mne také podaria,ďakujem za recept a za radu ! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva K. (evik29) ID 31725 (11.12.2008, 21:04) |
neviem, nezaručujem, neskúšala som to nechat v chladničke....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana Botošová (Tomat) ID 9275 (10.12.2008, 18:04) |
a sú mäkké tieto koláčiky? vyzerajú výborne ,dnes sa chystám na linecké ,vyskúšam tieto..  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
lucia h. (3bitka) ID 69705 (10.12.2008, 13:43) |
tie koláčiky vyzerajú super...len keby tie formičky neboli také drahé  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarína K. (katana) ID 41442 (9.12.2008, 21:01) |
prekrásne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
julia r. (raganova) ID 5753, mimibazar.sk/raganova (9.12.2008, 20:04) |
Dnes som skusila upiect, vyzeraju super.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Mária P. (Mayka) ID 13577 (9.12.2008, 18:02) |
Tie su nadherne. Kde sa daju zohnat take formicky. Su krasne a urcite aj velmi chutne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva K. (evik29) ID 31725 (10.12.2008, 17:48) |
ja som ich kúpila v rakúsku asi tri roky dozadu - bola to celá sada, všetky čo tu vidíš, ale možno aj tu ich dostať |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Emilia D. (filmuska) ID 25200 (10.12.2008, 20:40) |
taketo krasne vykrajovacky som zatial nikde neobjavila  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Majka S. (skyvka) ID 4227, mimibazar.sk/skyvka (9.12.2008, 17:42) |
Netreba dat cesto do chladnicky aby stuhlo?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva K. (evik29) ID 31725 (10.12.2008, 17:49) |
nie, je sice také krehké, ale treba to dosť pomúčiť keď vaľkáš cesto |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva K. (evik29) ID 31725 (10.12.2008, 17:50) |
možeš dať aj maslo miesto palmarínu, len je to o niečo drahšie a keď robíš viac dávok....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Martina Z. (matazero) ID 5422, mimibazar.sk/matazero (9.12.2008, 17:01) |
mozem namiesto Palmarinu pouzit Heru??  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva K. (evik29) ID 31725 (10.12.2008, 17:47) |
neviem ja používam heru väčšinou len do krémov, na takéto koláčiky sa mi zdá lepší palmarín alebo obyčajné maslo (len s maslom je to "drahý špás")  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (9.12.2008, 10:50) |
Evička je to krasne ,aj aj sa chystam ich piect už vo štvrkok .  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva K. (evik29) ID 31725 (9.12.2008, 10:55) |
Ď. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Celkom: 22 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |