končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Antonia M. (antonia4b) ID 36720 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Papriková nátierka[ recept č. 9250 zo dňa 8.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1kg červenej papriky (kápie), 1kg zelenej paradajok (papriky), 1kg cibule, 1 deko/ zeko, 1dcl oleja, 1dcl octu, 10dkg cukru, 3-ť ks feferóniek podľa chuti, POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zomelieme, varíme pol hodiny, dáme do fliaš a sterilizujeme. |
Katarína P. (kackarinka) ID 22981, mimibazar.sk/kackarinka (11.12.2008, 7:40) | |
aj ja robím podobnú...... ale neviem čo u teba znamená ... 1 kg zelenej paradajok ja zelenú papriku nedávam.... a ani deko nedávam...... a vydrží to rok bez toho aby sa to pokazilo. ináč je perfektná........ | |
ODPOVEDAŤ |
Zdenka M. (zaza10) ID 42117 (11.12.2008, 7:11) |
Táto nátierka je , ale ja robím tak, že olej dávam až úplne nakoniec , to znamená až po uvarení, keď už je nátierka dostatočne hustá a deko preosejem (olej zabraňuje odparovaniu vody pri varení a potom je riedka) |
ODPOVEDAŤ |