. .. .. .. .. .. .
. .

Moja prva torta - RECEPT 9078

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 43088 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Moja prva torta


[ recept č. 9078 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Moja prva torta


POTREBNÉ PRÍSADY

Noo tak som sa teda odhodlala urobit moju prvu tortu pre kamosku. Korpus som robila mramorovy. S tym som bola velmi spokojna az na to ze moja forma ma priemer okolo 26 cm a tak som musela dorabat dalsiu davku aby to bolo ako tak vysoke. Plnku som spravila vanilkovu s rumom, a cokoladovu. Tiez som pouzila visnovy dzem. Co ma vsak velmi sklamalo bola ta cokoladova hmota, vobec sa mi s nou nedalo pracovat, ruzicku som urobila ledva, potom som chcela urobit ten mramorovi dizajn ale hmota sa mi zacala trhat. Netusim co som urobila zle. Len som to potom vyvalkala a capla na vrch torty. Dost tazko sa to koli tomu krajalo lebo som to nevyvalkala celkom na tenko a malo to aj zvlastnu chut na to ze to bolo cele cokolada. A potom mam na sikovne cukrarky jednu otazocku. Ako spravit tortu viac takou vlacnou? Lebo podla mna bola dost sucha... Treba pofrkat korpus nejakou stavou? Poradte prosim, nech to nabuduce lepsie chuti...

POSTUP PRÍPRAVY

*
<< JADRANSKÁ TORTA | Moja prva torta | Pár Inspirací na balení dárků >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (8.6.2011, 7:50)
(^) (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^)
ODPOVEDAŤ
Veronika K. (veronika13) ID 7415 (30.11.2008, 23:34)
ale ja tam ten mramorový efekt vidííííím (Y) (Y) tuto čokohmotu tu moc nechvália, tiež som ju chcela vyskúšať, ale asi si dám povedať. Že na poťahovanie nie je moc vhodná, ale nechám si poradiť :-$
Tvoja tortička je pekná, ružička krásna |:o)
ODPOVEDAŤ
Majka B. (Majka82) ID 43088 (30.11.2008, 22:04)
Noo tak v tom mohol byt ten problem, lebo plnky boli tie klasicke pudingove, s dzemikom. Len to,ze som ju naplnila 2 hodinky pred podavanim. Dakujem za radu (Y) (X)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (30.11.2008, 21:55)
Torticka je velmi pekna, torta je suchsia, ked sa konzumuje hned po naplneni, ak odlezi aspon jeden den, mala by sa vlhkost z kremu vsiaknut do korpusu a vtedy je (Y)ale velmi zalezi na plnke, z coho je... a da sa aj pred natretim korpusu pokropit rumom (pst)alebo stavou z kompotu, ja to tak robim, ked chcem mat istotu aby bola stavnatejsia (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Majka B. (Majka82) ID 43088 (30.11.2008, 21:51)
Dakujem velmi pekne, lenze ona lepsie vyzerala ako chutila. (jezisek) :^)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (30.11.2008, 21:49)
Napokon vyzerá výborne, dobre ste si poradili. Ja som mramorový korpus robila tiež, mne sa to cesto nezdá veľmi vhodné na torty, chutilo mi ako také bábovkove. Mám radšej také nadýchané, pavučinkové. Ale vaša torta vyzerá skvele (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Radka Z. (ajoun) ID 60537 (30.11.2008, 21:47)
Moc krásný dortík (Y) (Y) (Y) (Y) Vypadá opravdu bezvadně (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu