
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miinka K. (miinka) ID 45774 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Kuracie rolky Kyjev[ recept č. 8716 zo dňa 16.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY maslo, cesnak, petržlenová vňať, soľ, korenie, 8 kúskov kuracích pŕs, strúhanka, tuhý sneh z bielkov POSTUP PRÍPRAVY V rajničke rozpustíme 125 g masla. Pridáme 2 strúčiky pretlačeného cesnaku, 1/4 pohára nadrobno nasekanej petržlenovej vňate, soľ, a mleté biele korenie. premiešame, vylejeme do kelímka od margarínu a necháme stuhnúť v chladničke, aby sa zmes dala nakrájať na 8 kúskov. Rezne vyklepeme. Na rezeň položíme kúsok ochuteného masla a spravíme rolku. konce bud zachytíme špáradlom alebo dobre pritlačíme, aby nám nevytieklo maslo. Pripravíme si tuhý sneh. Rolky namáčame do strúhanky, potom do snehu a zas v strúhanke. Vypražíme do zlata. |