
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Andrea M. (andream1) ID 31619 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Francúzke zemiaky ako ich robím ja[ recept č. 8643 zo dňa 14.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, 1 smotana na šľahanie, kyslá smotana, kabanos, cibuľa, vajcia, vegeta POSTUP PRÍPRAVY zemiačky si ošúpeme a pokrájame na kolieska, na spodok pekáča ( ja dávam jánsku misu ) poukladáme zemiaky, aby sme zaplnili celé dno pekáča trošku posypeme vegetou, nakrájame cibuľku a dáme ju na zemiaky, potom nakrájame kabanos a tiež dáme zasa na cibuľku. Uvaríme si vajcia, ktoré tiež nakrájame a dáme na kabanos a posypepeme troškou vegety. Potom to znova celé zakryjeme nakrájanými zemiačkami a dáme znova trošku vegety. Zmiešame si obe smotany dokopy a zalejemý tým zemiaky a dáme piecť do trúby až kým nebudú zemiačky mäkké a smotana hustá. Ja to robievam veľmi často a mojim papkáčom to veľmi chutí, tak prajem dobrú chuť :-)))) |