![MIMIAUKCE.cz](http://img-new.mimibazar.sk/h/bs/i/cs2s.gif)
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
CHUŤOVKY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 108 návštěvníkov)Focaccia farcita - plnený taliansky chlieb[ recept č. 8608 zo dňa 12.11.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Na kvások: 75 ml teplej vody, 15 g čerstvého droždia /alebo 2 lyžičky sušených kvasníc/, 1 mokka lyžička cukru, štipka soli***Na cesto: 500 g hladkej múky ***T650***, 1 a 1/2 lyžičky soli, 300 ml teplej vody, 3 polievkové lyžice olivového oleja***Na náplň: 200 g mozzarelly, 200 g gorgonzoly, hrsť lístkov bazalky POSTUP PRÍPRAVY Dlho som odolávala tomuto receptu, dnes som ho ale vyskúšala a môžem povedať, že je to neuveriteľne voňavý a lahodný plnený chlebík. V tradičnej talianskej kuchyni sa ako náplň používajú napr.: kokteilové rajčinky, mozzarella a lístky rukoly, grilovaná zelenina, olivy, kapary.... Ale kľudne si upravte obsah podľa vlastných chutí. Príprava cesta vhodná aj v pekárničke. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 49 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2, 3 ďalšie >> |
Eva K. (Jolana) ID 36903 (upravené 21.8.2014, 18:52) |
Kde som urobila chybu?????........Ja cesto nemám až také vysoké, je pravda, že som to nedala až tak dlho kysnúť, pretože sa mi to zdalo zbytočné, cesto mi to vypracovala pekárnička , tam som to nechala podkysnúť Prosím poradíte mi kde som urobila chybu???? ĎAkujem |
ODPOVEDAŤ |
![]() | Eva B. (evban) ID 15238, mimibazar.sk/evban (5.5.2014, 20:52) |
robila som cez víkend ![]() ![]() bola super - len cesto som mala dosť riedke pridala som ešte múku.. skvelý receptík ![]() |
|
ODPOVEDAŤ |
jana j. (Janushinka) ID 30839 (23.3.2011, 14:15) |
výborné! časť múky som dala celozrnnú a pridala pod syry aj cesnak a bolo fakt veľmi chutné ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤ |
![]() | Zuzana K. (Dudka) ID 610, mimibazar.sk/dudka (19.3.2011, 16:57) |
Prave sme dojedli. Bolo to skvele ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤ |
Natália Š. (natalyienka) ID 57986, mimibazar.sk/natalyienka (15.7.2010, 17:42) |
myslite, ze by sa dal spravit aj ako celozrnny? ![]() |
ODPOVEDAŤ |
![]() | Zuzana J. (Zuzu J.) ID 28053 (15.7.2010, 17:02) |
Dnes som spravila zo suseneho drozdia (cerstve tu tazko dostat), no i tak je V Y N I K A J U C IIIIIIIIIIII, bastime a bastime. Nabuduce vyskusam aj ´cestovnu verziu´ dakujeeem za receptik je uzasny, ako vsetky Tvoje PS. Mozem sa Ta este spytat pri peceni cesta na torticky ci zakusky, preco po vybrati z truby mi vzdy dost klesne? ![]() |
|
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (1.7.2010, 19:58) |
dávam 1* ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤ |
Kristína H. (Zibizabka) ID 10620 (28.6.2010, 15:45) |
Robila som tento úžasný chlebík, ale s paradajkami, s tvrdým syrom a bryndzou ( čo chladnička dala, lebo som ho robila o 9 večer) a dopadlo to nad moje očakávania veľmi dobre, bol chrumkavý a to vnútro, paráda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤ |
![]() | Dada M. (odeure) ID 35266 (9.7.2009, 21:50) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (9.7.2009, 21:58) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
Eva A. (evulique) ID 30365 (3.7.2009, 12:04) |
Mnamisko, mnam, pridavam k oblubenym a coskoro bude rozvoniavat aj u nas. Juuuj, uz sa nan tesime!!! ![]() |
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (9.7.2009, 21:44) |
Evka, budem držať palce, nech sa vydarí a nazdravie ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
![]() | Alexandra P. (alebat) ID 55021, mimibazar.sk/alebat (16.6.2009, 18:52) |
vyzerá úžasne, je v poradovníku = zoznam receptov, ktoré plánujem vyskúšať ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (17.6.2009, 22:23) |
Alex, som na tom nejak podobne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
![]() | Jana H. (isaac) ID 30024, mimibazar.sk/isaac (15.6.2009, 21:41) |
Vyskúšali sme dnes a je super ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (16.6.2009, 18:49) |
Ďakujem Janka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
Renata P. (rena19) ID 34649 (27.1.2009, 14:40) |
Dievčence,to bola bašta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (28.1.2009, 8:45) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
![]() | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (21.12.2008, 13:27) |
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=404761 TAKTO TO DOPADLO ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (21.12.2008, 14:41) |
Perfektne sa Ti vydaril, a kde ho máš pripečený? Veď je tutový ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (21.12.2008, 14:53) | |
prepečeny,nie pripečeny možno keby trošku menej som ho piekla,tak by bol makkši,je chrumkavy-bol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (21.12.2008, 14:56) | ||
Nabudúce budeš vedieť ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (21.12.2008, 14:59) | |||
tak je tak druhy raz urobim podla receptu,lebo tie zmesky na chlieb,nič v zlom,ale nikdy nebol vysledok,aky som očakavala,ručna vlastna praca je origoš a nie šefeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (21.12.2008, 15:01) | ||||
Jasné ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
ODPOVEDAŤ |
migu m. (migu) ID 36636 (20.12.2008, 20:00) |
Prave som tuto dobrotku, ktora mi pripomenula dovolenku v Kalabrii, dojedla. Chut je neskutocna... ![]() |
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (21.12.2008, 14:43) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
![]() | iveta b. (ivetka121) ID 15041 (12.12.2008, 17:07) |
Môžem povedať iba: Buono,buono buono,la ricetta perfetta!!!! ![]() |
|
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (12.12.2008, 21:16) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
![]() | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (11.12.2008, 22:05) |
ACHOOJ ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (12.12.2008, 15:02) |
No ahoj Mariannka, daj kľudne hladkú, akú máš ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (12.12.2008, 19:36) | |
aji ja som v Slovinsku a peču z bielej pšeničnej tip 500 tak piše, ja kupuj tie zmesy na chlieb čo uz je vsetko dnu, ale tu maju muku tak balenu,že piše: muka na šišky, muka na pizzu, muka na pečivo-kolačiky, muka n akysnute cesto, muka na štrudle... ale mne sa zdaju tie muky všetky iste ked otvoriš a ja kupuj neutralnu-piše na každodenu potrebu alebo hladku a este hrubu,tak skusim z 00 muky diiiik ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (12.12.2008, 21:23) | ||
No tak to máš teda väčší výber, tiež by som si nevedela vybrať ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Martina P. (rikinka) ID 16490 (11.12.2008, 22:17) |
Ahoj, tutto bello bude, keď si T650 dáš priniesť. Teraz to upeč s 00 ako ja práve teraz, už slintám, kedy vyberiem z rúry. A nižšie písala Aďka tušim, že aj s 00 nič nepokazíš. Akurát to, že ak máš menšie deti, pri ktorých nemáš voľnú minútu, ako ja, tak chlebik začni zarábať už na obed ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
![]() | Tatiana H. (tanickask) ID 5946, mimibazar.sk/tanickask (10.12.2008, 21:32) |
Martinka tak ako sa podaril? Ja som tiež robila s Nivou a nemal chybu. Aďka - 3 kúsky som dala do mrazničky a dnes som posledný rozmrazila a zjedla na raňajky. Mňaaam. Teraz musím vystihnúť nejaký upršaný alebo inak hnusný deň aby som mala čas urobiť ďalší ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Martina P. (rikinka) ID 16490 (11.12.2008, 21:19) |
Tani, ja som sa k nemu dostala o 7 večer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (11.12.2008, 21:51) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Martina P. (rikinka) ID 16490 (11.12.2008, 22:18) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (12.12.2008, 14:59) | |||
Maťka, netráp ma, tak ako? ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Martina P. (rikinka) ID 16490 (13.12.2008, 17:07) | ||||
Ahoj Aďka. Ako? Ako? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takže receptík odložený a tie ktoré ešte stále nad ním premýšľate, tak nepremýšľajte, ale konajte. Fakt stojí za to ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.12.2008, 22:34) | |||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (11.12.2008, 9:01) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Tatiana H. (tanickask) ID 5946, mimibazar.sk/tanickask (14.12.2008, 19:30) | |
Aďka vyskúšaj a daj vedieť ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤ |
Eva S. (Evita 76) ID 18507 (10.12.2008, 17:47) |
Ahoj Aďka ![]() ![]() ![]() Ďakujem za recept ![]() Eva |
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (10.12.2008, 21:00) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤ |
![]() | Martina P. (rikinka) ID 16490 (10.12.2008, 11:11) |
Ahoj Aďka. Prosím ťa, ak dám inú múku ako T650, myslíš, že sa mi chlebik nepodarí? Malého mám zase po 2 týždnoch chorého ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤ |
![]() | Anna J. (andulka2) ID 48309 (10.12.2008, 11:23) |
Nie som Aďka, ale ja som tiež na prvý krát nemala T650-ku a dala som hladkú dvojnulku. Rozdiel je len ten, že dvojnulka je koláčová múka a T 650 je chlebová múka. Takže ho s dvojnulkou budeš mať viac koláčový ale bude aj tak výborný. Inú ako hladkú múku by som asi neodporúčala .neviem ako by to bolo s polohrubou. Namiesto gorgonzoly som dala NIVU. Piekla som v o forme na pizu, bol krásny okrúhly.Piekla som naraz tri, jedemn do práce pre baby.Zohriali sme si v mikrovlnke, bol super. Robila som Aďke reklamu, hneď som dala 2 kolegyniam recepty | |
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (10.12.2008, 12:26) | |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Martina P. (rikinka) ID 16490 (10.12.2008, 11:42) | |
Ahaa, no vidiš, vedela som, že aj v hladkej múke je nejaký rozdiel, no nevedela som, že sa aj takto delí. Dakujem ![]() ![]() No a ja som taký pekár, že ak je niekde napísaná hladká, tak dám bud hladkú alebo nerobim nič, to ja sa bojím, žeby som zase nejaký nepodarok vyrobila ![]() Chlebik vyzerá fantasticky, verím Ti... z jednej dávky ti na pizzovú formu vyšiel jeden chlebík? Lebo ja pizzovú nemám, ale takú menšiu tortovú mám... skúsila by som aj do nej...A tiež som tú gorgonzolu /to aj 1x som čítala minule ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (10.12.2008, 12:15) | ||
Jéj, ešte som stihla? Martinka, ako vraví Andulka, môžeš aj špeciál múku, nepokazíš nič, z chlebovej je síce trošinku ľahšie, také nadýchanejšie /to som zistila aj pri Bostonských slimáčikoch - keď som urobila z T-650 a potom zo špeciál/ - na chuti to určite neuberie. Nabudúce vyskúšaš aj z druhej a porovnáš. Pokojne ho daj na plech, ja som to dávala tiež na plech. Tiež nie je úplne okrúhly, ale veď to ani nemusí byť. Aj tak som to potom rukami sformovala do okrúhleho tvaru. V tortovej forme to budeš mať veľmi vysoké a hutné od syra, a keď si predstavíš všade 7 cm na jednom a na druhom bochníku, tak sa to dosť nazberá a budeš ho mať ako bochník. Hotový chlebík je vysoký tak akurát na papanie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Martina P. (rikinka) ID 16490 (10.12.2008, 12:24) | |||
Jaaj, baby, tooľko infošiek... človek zisťuje, že ešte toho tooooooooolko nevie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (10.12.2008, 12:28) | ||||
Neboj nič, daj múku hladkú, akú máš a dáš to na plech a basta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
ODPOVEDAŤ |
![]() | ![]() | Martina P. (rikinka) ID 16490 (10.12.2008, 12:48) | |||||
dakujeme.... tento rok mal malý bohatý na choroby.... ![]() ![]() No idem kvapkať, odsavať, uspať ![]() |
|||||||
ODPOVEDAŤ |
![]() | Anna J. (andulka2) ID 48309 (10.12.2008, 12:01) | ||
Ja mám okrúhle plechy na pizu s priemerom 30 cm. Takže som robila na jeden plech z jednej dávky a hotový chlebík bol vysoký asi 6 cm. V podstate môžeš chlebík piecť aj na plechu, cesto sa veľmi dobre formuje, akurát ho nebudeš mať ideálne guľatý, dokonca na malom plechu by bol hranatý .Naolejovať a hlavne osoliť až po druhom nakysnutí (keď je naplnený), inak by Ti nenakysol. | |||
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 49 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2, 3 ďalšie >> |