
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Andrea Lackovičová (drobcekovia) ID 51653 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Bielkový suchár[ recept č. 8426 zo dňa 3.11.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 6 bielkov, 150 g práškového cukru, 150 g hladkej múky, 120 g posekaných lieskových orechov alebo mandlí. POSTUP PRÍPRAVY Bielky s práškovým cukrom vyšľaháme do tuha. Do snehu opatrne primiešame múku a lieskové orechy. Masu vylejeme do formy na srnčí chrbát a pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov, až kým suchár nedostane ružovú farbu. Ešte horúci suchár vyklopíme z formy a zabalíme do alobalu alebo do mikroténového sáčku a necháme odležať aspoň 1/2 dňa. Suchár nakrájame na tenké plátky, poukladáme na suchý plech a dáme sušiť do rúry vyhriatej na 100 stupňov. Hotové sucháriky uchovávame na suchom mieste. |