
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Bylinkový rezeň[ recept č. 8276 zo dňa 27.10.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Zväzok petržlenovej vňate, žerucha, 150 g tvarohu, 4 morčaci rezne, 3 Pl oleja na opekanie, malá hlávka šalátu, 1 zelená paprika, 1 cibuľa, 4 Pl repkového oleja, 4 Pl vínneho octu, soľ ,korenie. POSTUP PRÍPRAVY Zmiešame tvahoh s ptržlenovou vňaťou a žeruchou, osolíme a okoreníme. Rezne narežme tak, aby sme do nich môhli vložiť tvarohový krém a spojíme ich špáratkom. Potom rezne opekáme asi 15 min. na oleji. Papriku, cibuľu a šalát očistíme a nakrájame na drobno. Zleninu zalejeme zmesou oleja, octu a soli. podávame s rezňom. |