končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
kristina b. (kimi) ID 8004 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) zapekane kuracie pecienky[ recept č. 825 zo dňa 14.1.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie pecienky,cibula,sterilizovane sampiony,pecenova pasteka, 2stare rozky,2 vajcia,mlete korenie,sol POSTUP PRÍPRAVY surovu pecienku umyjeme a nakrajame.vlozime do misy kde to budeme vsetko miesat.pridame osmazenu cibulku,sterilizovane sampiony,2 rozky nakrajane na kusky,2 cele vajcia,celu pasteku,sol korenie.vsetko to dobre premiesame a dame zapiect.podavame so zemiakmi alebo s chlebom.pecieme cca 15-20 min na 180stupnoch.ak nemame pecienky da sa to urobit aj bez nich ta pasteka ich nahradi,je to tiez velmi chutne.dobru chut |