. .. .. .. .. .. .
. .

Jablkové pité - RECEPT 8247

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 35807 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Jablkové pité


[ recept č. 8247 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 1 vajce, 200 g práškového cukru, 600g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, štipka soli, 1 hera (alebo iný margarín) plnka: ošúpané a nastrúhané jabĺčka, škorica, cukor

POSTUP PRÍPRAVY

fotopostup prihodím niekedy nabudúce :o)

Vajce zmiešam spolu s cukrom a herou. Navážim si múku, do ktorej zamiešam prášok do pečiva a štipku soli a potom postupne pridávam tej vajcovej hmote, kým nevytvarujem z toho kompaktnú hmotu.
Dám do chladničky chvíľu odpočinúť (keď nemáme čas, môžme rovno s cestom pracovať).

Cesto si rozdelím na 2 časti. Prvú časť vyvaľkáme, a vložíme na vymastený a strúhankou (múkou) vysypaný plech. Na cesto poukladáme postrúhané jablká, ktoré posypeme cukrom a škoricou podľa chuti.
Na túto masu dáme vyvaľkanú druhú polku cesta.

Pečieme vo vyhriatej trúbe, kým koláčik nechytí zlatovú farbu.
<< Mexické špízy | Jablkové pité | marlenka s ozdobou z trojfarebnej čokoládovej modelovacej hmoty >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu