. .. .. .. .. .. .
. .

Papagájové oči - RECEPT 7998

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 57692 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Papagájové oči


[ recept č. 7998 zo dňa  ]


Papagájové oči


POTREBNÉ PRÍSADY

350g múky 150g masla 120g cukru 100g višňového lekváru 2 vajcia smotana(podľa poterby) 1 vynilínový cukor mletá škorica 1 kypriaci prášok

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia,maslo a cukor dobre vymiešame,pridáme trocha škorice,múku s kypriacim práškom a toľko smotany,abybolo cesto vláčne nie veľmi tuhé.D§kladne ho vypracujeme.Cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 0,5 cm a povykrajujeme menšie kolieska.Zo zvyškov cesta urobíme malé guľky.Kolieska natrieme lekvárom a navrch vtlačíme guľky.Plech vyložíme papierom ns pečenie a poukladáme naň koláčiky.Pečieme ich pri strednej teplote 10-15 minút.Ešte teplé ,,oči" posypeme práškovým cukrom.
<< Pre Lucaska | Papagájové oči | Štít alebo erb? >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Daniela S. (danka ZS.) ID 57692 (22.10.2008, 18:50)
(L) (K) (L)
ODPOVEDAŤ
Daniela S. (danka ZS.) ID 57692 (22.10.2008, 18:43)
prajem dobru chut (jidlo) (hotdog) (pl)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu