. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracinka na masle - RECEPT 7991

Eva T. (Evulqa) ID 33802
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.1.2008
Naposledy: 9.6.2021 21:23
Aktualizácia: 28.9.2013 18:26
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 347
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 177
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Kuracinka na masle


[ recept č. 7991 zo dňa  ]


Kuracinka na masle


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie mäso, cibuľa malá, pór, maslo, soľ, korenie, papriková pasta, solamyl..............príloha:tarhoňa

POSTUP PRÍPRAVY

veľmi jednoduchý v postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


mäso naporcujeme a opečieme z oboch strán na masle a vyberieme z panvice


do výpeku dáme podusiť nakrájanú cibuľu a pór


zalejeme vodou


pridáme soľ, korenie, paprikovú pastu


vrátime mäso do panvice a uvaríme do mäkka, omáčku zahustíme solamylom


na masle opražená tarhoňa


zalejeme vodou , osolíme a uvaríme ako ryžu pod pokrievkou


toto masielkom voňajúce jedlo vzniklo asi tak, že som išla variť večer obed na druhý deň a zistila som , že doma nemám ani kvapku oleja, ešteže som mala aspoň maslo, inak by mi rodinka hladovala



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Karfiol na smotane | Kuracinka na masle | Farebný špenátový koláč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
veronika bugarova (nikus8989) ID 70073 (17.1.2009, 15:21)
(Y)
ODPOVEDAŤ
veronika bugarova (nikus8989) ID 70073 (17.1.2009, 15:22)
som to vyskusala, je to velmi vyborne...
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (18.1.2009, 16:46)
Veronika, ďakujem (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (18.10.2008, 9:18)
Evi, aj ja väčšinou robím základ na masle, či už mäso, alebo zeleninu, je to oveľa jemnejšie, než na oleji. Tú chuť si viem živo predstaviť (clamp) (clamp) (clamp) (jidlo) (hello)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (18.10.2008, 19:08)
máš pravdu, ja zvyknem miešať pol na pol, maslo skoro prihára, ale kuracina je skoro hotová (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (17.10.2008, 22:30)
Ako to vyzerá chutne na obrázku.... :-p (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (18.10.2008, 8:22)
Martinka, ono to bolo aj chutné v skutočnosti, veď to všetko bolo robené na masle a voňalo to neodolateľne (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu